Szerintetek minden esetben tehet arról valaki, hogy konfliktuskerülő, és meghunyászkodó?
Például nem mer kiállni az igazáért,meg visszadumálni egyes embereknek,és ráhagyja inkább a másikra.Ez egy személyiségtípus vagy csak kialakul?
Sokak szerint,ha valaki ilyen az ilyen,és jöhet bármilyen hókuszpókusz nem változik meg.

Alaptermészet és neveltetés. Idővel változhat, csökkenhet. Én is így voltam vele.
Amúgy most se dumálom le senki fejét, de nem is hagyom belém beszélni a hülyeséget. Ami meg nem számít nekem, az csak mondja a drága, kit érdekel.
Nekem az vált be, hogy rövid, egy mondatnyi megjegyzéseket tettem. Lássák, hogy hülye nem vagyok, csak vitatkozni nem állok le. Ha tudnád mennyi szószátyárba bennreked ilyenkor a szó! Néha magam is meglepődöm.

Én is ilyen voltam mindig is. Csak aztán egyszer kiborult a bili és utána robbantam. Azóta is tartom magam ahhoz, hogy morgolódok, ha problémám van; sőt hangosan a másik fél tudtára adom.
Ez egyébként lehet egy ilyen "áldozat típus" jellegű dolog is. Olvass utána, arra nagyon jellemző a meghunyászkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!