Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzelmi sivárság ellen mit...

Érzelmi sivárság ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok. Kb. 2-3 éve, amikor/miközben "felnőttem" mintha eltűnt volna belőlem valami.

Például akárhány kapcsolatom volt az első pár hét/hónap után puff mintha legalább 20éves házasságban élnék. Tudom hogy ez ellen nekem (is) kellene tennem, de egyszerűen semmi energiám, inkább azon kapom magam, hogy sírok és okokat keresek.

Az élet más területén is ezt tapasztalom, először nagy fellángolás aztán sivárabb leszek mint egy sivatag.

Ez ellen lehet valamit tenni? Van esetleg valami természetes gyógymód vagy gyógyszer, vagy vitamin ami segítene?

Szeretném visszakapni az életkedvem, az érzéseim és az energiám.

2013. júl. 15. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:D előző ez jó volt.
2013. júl. 16. 11:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Esetleg te is érintett vagy? Miért látod ilyen jól? Hogyan lehetne megoldást találni erre a problémára? Tényleg szeretnék ebből kilábalni és élni.
2013. júl. 16. 11:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy pont nem érzelmi sivárságról van szó, hanem túlfűtöttségről. A Belbin tesztben az ötletgyáros jön ki. Tudom, hogy a marketingeseknél pont ilyen hülyeséggyárosra van szükség, de kell mellé valami földhözragadt kontroll is, aki beszéli a nyelvünket, és nem sért meg azzal, hogy már megint félbe lett hagyva, befejezetlen stb, pedig egész egyszerűen csak arról van szó, hogy több projektet is tartok szimultán a fejemben, (nem kell nagy dolgokra gondolni, bár... olyan is van...) és amikor valamelyik taszk bekattan egy intuíciótól akkor átváltok arra. Addig amaz pihen. (és persze sohasem fejeződik be, mert mindig lesz egy újabb, jobb szikra...)

Lehet hülyeség amit kérdezek, de milyen társat keressek? milyen habitusút, hol, vagy hogy is mondjam. Szóval értitek. Mert rendre falakba futok bele, vagy elriasztom mielőtt egyáltalán megismerhetnénk egymást, és már nagyon fáj a fejem ettől az egésztől. 36F

2013. júl. 16. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Te a kérdező vagy?

Csak azért, mert a kérdező kérdése alatt nem fair másról beszélni.

2013. júl. 16. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Ja, te nem a kérdező vagy, csak ilyen jellegű a problémád?

Szerintem írjál ki új kérdést.

2013. júl. 16. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem az vagyok, de tulajdonképpen pontosan ugyanaz a problémánk.
2013. júl. 16. 11:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és ez a problémám. 28 éves vagyok .
2014. jún. 5. 18:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak lesem miket írtam majd egy évvel ezelőtt. Azóta teljesen megfordult velem a világ.
2014. jún. 5. 22:54
 19/19 anonim válasza:
Keresd Istent. Ő több mint egy vallás.
2017. ápr. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!