Hogyan tudnék kimászni szorongásos pánikbetegségből?
Szorongásos pánikbetegség elég alattomos! Ne próbálj meg egyedül kilábalni belőle ez szerintem a legfontosabb!!!
Barátaid segítségét szerintem bátran kérheted ha viszont nem szeretnéd nekik elpanaszolni akkor tedd egy szakembernek ezt! De mégegyszer ne próbáld meg önkezeléssel az a legfontosabb!!!
Sziasztok.Jó olvasni arról,hogy nem egyedi eset az ember.
A magnézium dolgot megpróbálom.
Az Orbáncfű tea is nagyon jó hatású !
Nyugtatóan hat :) Jó érzés.Mostanában rájöttem,ha biciklizek akár szoba biciklin,az jó feszültség oldó.
Lefekvés előtt klasszikus zene,Bartók rádión esténként.
Próbáljátok ki,majd valamelyiket.
Nálam működik,és jó volt olvasni,hogy mások is voltak ebben,ez erőt ad,mert ha neki sikerült akkor nekem is.
Mindentől van rosszabb, én ezzel szoktam magamat biztatni.
Van,hogy rossz az idő,és akkor webkamera képeket nézek az interneten.Nagyon jó érzés :) pl:Lakhelyed Siófok,és látod a Debreceni webkamera képét a Nagytemplomot,és,hogy gyönyörűen süt a nap :) Ez üdítően hat.Régen mindent azonnal akartam,de már visszább vettem a tempóból.Felteszem a kérdést magamnak.Muszáj most ennyi problémát egyszerre megoldanom ? Nem.Inkább részekre bontom a problémáimat,és leírom egy papírra.Majd amivel végeztem az lehúzom,vagy kipipálom.Bármit fel lehet írni,és már az sem a fejedet terheli!Sok nagyon pici élmény kell,az apró is sokat jelent !Ha megvarrod a ruhádat,ha megsétáltattad a kutyádat,a zöldben,gondoltak rád a születésnapodon,ha köszönt neked egy kedves ember.
Apró dolgokból lesz örömteli az élet.Ezt nekem is meg kellett tanulnom.Segíteni akarok ezzel az írásommal nektek.A leges legfontosabb.Látogassátok meg a titok című oldalt.Igazi gyógyír (megváltoztatja az életeteket).Végezetül lefekvés előtt,a szobád csendjében mond ki halkan mik azok amik jók történtek veled aznap.Találkoztál egy régen látott ismerősöd-el.Sétáltál az erdőben,és fényképeztél.Milyen szépek a narancssárga levelek,stb.A hit az jó dolog.Én imádkozom esténként a magam módján."Köszönöm Istenem,hogy segítettél nekem,és erőt adtál a munkám befejezéséhez.Köszönöm,hogy vigyázol a szüleimre."Ezután kellemes dolgokra gondolok.Amikre vágyom.Szeretem az Erdőt,szeretem a Napfényt,szeretem a kutyáinkat.Rájuk gondolok :) Elalszok szépen.Ezeknek egy részét ha a saját életetekbe kipróbáljátok,ez is nagyon jó a pánik ellen.Valójában ez a pozitív gondolkodás!Mi is ez ? :) Egy mondatban ---> "Mosolygok,mert esik az eső,mert tudom,hogy kisüt majd a nap is."Ha rosszat hallasz,látsz, próbáld meg jóra fordítani.Tegyél jót!Ez az önbizalomnak is jót tesz.Erősek vagyunk,és erősek,leszünk.Az életünket mi irányítjuk.Hálás vagyok,hogy megtaláltam ezt az oldalt,és leírhattam ezt.Hálás vagyok,mert tudom,hogy segítettem,és segíteni fogok valakin a hozzászólásommal. :) Béke,és Szeretet,Gyerekek,ha ez megvan nem kell más!Nekem nincsen még meg mind,de igyekszem,hogy meglegyen. F/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!