Mi lehet ez a hang?
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik kategóriába írjam, először ez jutott eszembe.
Szóval a problémám az, hogy mikor aludni próbálok, sípolás szerű hangot hallok. Nagyon halkan hallom, de annál idegesítőbb. Van hogy elhallgat pár másodpercre, aztám megint hallom. Volt hogy elkezdtem keresni a hang forrását, még ki is mentem a házból, de nem találtam meg. Még áramtalanítottam is, de akkor is hallottam. Kicsit hasonló a hang ahhoz, amikor a TV be van kapcsolva és ott lehet hallani ilyen halk sípolásszerű háttérhangot. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a bajom, ha a hang nem külső forrásból jön?
Megszállt 1 démon (Megunta a Paranormal Activity c. film Katie-jét)
Ha még nem láttad a filmet nézd meg és utána nem lesz kedved keresgélni a hang forrását.xDD
ha nem egyedül laksz, kérdezd meg hogy a másik hallja-e?
ha igen nincs semmi gond.
ha nem, hétfő reggel fülészet :-)
ha hiszel "megfoghatatlan" "más" dolgokban, akkor
"Fül: Fülcsengés - Az őrangyal figyelmeztetése.
Zúgás : nem a belső hangra figyelek.
Fájás: Ne kelljen hallani.
Fájdalom: figyelemfelhívás, amelyik szervet érinti, annak a területnek szimbolikus jelentését figyelembe véve. Fülbetegségek: Nem akarsz meghallani valamit, nem figyelsz a belső hangodra."
Én már voltam ugy, hogy járt az eszem valamin, de veszettül pörögtem a témán. KÖzben felmostam.
Belesüvitett a fülembe ugy valami, hogy csak na.
Eltereltem a gondolataimat arról, amin pár perce pörögtem, és elmult a fülcsengésem!!!
Ha akarod hiszed, akarod nem. Én ezt megtapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!