A citromfű mennyi idő múlva fejti ki hatását?
Úgyértem folyamatosan inni kell heteken keresztül hogy hozzászokjon a szervezet, és hasson, vagy az első pohár után nyugodtabbak leszünk?
Napi 1mg frontint szedek (van hogy kihagyok egy napot, vagy 2-t) és át akarok állni erre a gyógynövényes megoldásra. Nem tudom jó választás e a citromfű, vagy mi lenne a legjobb választás.. öltem már rengeteg pénzt (4000 forintokat) összetett B vitaminokra, amiben volt magnézium meg mindenféle dolog, hónapokig kellett szedni, de semmi hatása nem volt.. vajon a citromfű segíthet? Erről a gyógynövényről olvastam a legtöbb pozitív visszajelzést.
Mellékes kérdésként felvetném, és válaszolhattok - pánikbetegek/volt pánikbetegek - hogy mivel sikerült enyhítenetek a tüneteket? Nekem olyan mintha agorafóbiám lenne gyakorlatilag. Ha egy barátom azt mondja találkozzunk, vagy mennyünk el lehűteni magunkat egy jégkrémmel a cukrászdába, be kell vennem 1mg frontint, hogy elindulhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!