Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A citromfű mennyi idő múlva...

A citromfű mennyi idő múlva fejti ki hatását?

Figyelt kérdés

Úgyértem folyamatosan inni kell heteken keresztül hogy hozzászokjon a szervezet, és hasson, vagy az első pohár után nyugodtabbak leszünk?

Napi 1mg frontint szedek (van hogy kihagyok egy napot, vagy 2-t) és át akarok állni erre a gyógynövényes megoldásra. Nem tudom jó választás e a citromfű, vagy mi lenne a legjobb választás.. öltem már rengeteg pénzt (4000 forintokat) összetett B vitaminokra, amiben volt magnézium meg mindenféle dolog, hónapokig kellett szedni, de semmi hatása nem volt.. vajon a citromfű segíthet? Erről a gyógynövényről olvastam a legtöbb pozitív visszajelzést.

Mellékes kérdésként felvetném, és válaszolhattok - pánikbetegek/volt pánikbetegek - hogy mivel sikerült enyhítenetek a tüneteket? Nekem olyan mintha agorafóbiám lenne gyakorlatilag. Ha egy barátom azt mondja találkozzunk, vagy mennyünk el lehűteni magunkat egy jégkrémmel a cukrászdába, be kell vennem 1mg frontint, hogy elindulhassak.

2013. júl. 4. 00:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Most én is citromfű+orbáncfű keveréken vagyok, ha hiszek benne, lecsökken a szorongásom.. Sajnos ez csak addig van míg itthon vagyok. Ha el kell mennem valahová, hányingerem van és magas pulzusom/vérnyomásom.
2013. júl. 20. 15:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Használ a két teakeverék?
2013. aug. 12. 21:14
 13/21 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem. kénytelen leszek továbbra is a frontinra támaszkodni. aztán megpróbálom így elfogadni az életem. valamivel együtt kell élni, kinek mit dob a gép..
2013. aug. 13. 01:14
 14/21 anonim válasza:

Én pánikbeteg vagyok állítólag. Nemrég jelentkezett nálam. Személy szerint frontint és citromfű teát iszok. Tapasztaltam, hogy ha bármelyik kimarad, akkor rosszabbul érzem magam. Ez elsősorban a teára igaz, pedig ez előtt nem voltam nagy teázó.

F/23

2013. szept. 5. 19:29
 15/21 A kérdező kommentje:

Milyen mennyiségű frontint szedsz naponta?

~egyébként köszönöm a válaszod

2013. szept. 6. 20:56
 16/21 anonim válasza:
3*1 et szedek
2013. nov. 3. 14:43
 17/21 anonim válasza:

Kedves Válaszoló!

Pár napja én is sajnos elkezdtem azon idegeskedni, hogy rákos leszek meg stb... De anyum ajánlotta a citromfű teát és amióta iszom azóta teljesen nyugodt vagyok :) Mindig lefekvés előtt igyál, és másnapra nyugodt leszel! Én is így csinálom + járok pszichológushoz és ő is ajánlja.. Nyugtató, nem kerül pénzbe.. Használd nyugodtan.. hagyd azokat a hülye tablettákat meg a többit.. 15/F

2014. márc. 24. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
A frontin,megfelelően alkalmazva jó szorongásoldó-lám csak az vált be a kérdezőnek- tehát ezt szedheti,mellette pedig önneveléssel, autogén tréning,meditációs gyakorlatok-fontos a rendszeresség relaxációnál- szép lassan el lehet jutni oda,ahol vagy megoldható egy probléma, vagy csak simán jobb lesz és a gyógyszer sem kell. A pszichoterápia sok esetben vakrepülés, vagy véget nem érő folyamat. Mondjukha biztosan segítene,rátenné az ember egy kocsi árát,az óradíjak nem túl barátságosak,de ezt senki nem garantálja.
2014. szept. 30. 17:14
 19/21 anonim válasza:
A gyógyszereket is gyógynövények vannak plusz egy csomó más ami káros a szervezetre nem hulyessegbol vannak a gyógynövények, napi 2 csésze citromfű teát igyál 7-17 óra között, lehet kapni már citromfű cukorkát os ha esetleg nincs időd valamiért teat készíteni a citromfű szív és ideg nyugtato, kiválóan tudsz tőle aludni és frissen ipihenten kellesz fel tőle bőven elég nem kellenek ide anti depreszans tabletták meg nyugtatók! Azzal csak a gyogyszeripart gazdagitod!
2023. márc. 1. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogy vagy ennyi év után kérdező?
2023. szept. 2. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!