A citromfű mennyi idő múlva fejti ki hatását?
Úgyértem folyamatosan inni kell heteken keresztül hogy hozzászokjon a szervezet, és hasson, vagy az első pohár után nyugodtabbak leszünk?
Napi 1mg frontint szedek (van hogy kihagyok egy napot, vagy 2-t) és át akarok állni erre a gyógynövényes megoldásra. Nem tudom jó választás e a citromfű, vagy mi lenne a legjobb választás.. öltem már rengeteg pénzt (4000 forintokat) összetett B vitaminokra, amiben volt magnézium meg mindenféle dolog, hónapokig kellett szedni, de semmi hatása nem volt.. vajon a citromfű segíthet? Erről a gyógynövényről olvastam a legtöbb pozitív visszajelzést.
Mellékes kérdésként felvetném, és válaszolhattok - pánikbetegek/volt pánikbetegek - hogy mivel sikerült enyhítenetek a tüneteket? Nekem olyan mintha agorafóbiám lenne gyakorlatilag. Ha egy barátom azt mondja találkozzunk, vagy mennyünk el lehűteni magunkat egy jégkrémmel a cukrászdába, be kell vennem 1mg frontint, hogy elindulhassak.
Én pánikbeteg vagyok állítólag. Nemrég jelentkezett nálam. Személy szerint frontint és citromfű teát iszok. Tapasztaltam, hogy ha bármelyik kimarad, akkor rosszabbul érzem magam. Ez elsősorban a teára igaz, pedig ez előtt nem voltam nagy teázó.
F/23
Milyen mennyiségű frontint szedsz naponta?
~egyébként köszönöm a válaszod
Kedves Válaszoló!
Pár napja én is sajnos elkezdtem azon idegeskedni, hogy rákos leszek meg stb... De anyum ajánlotta a citromfű teát és amióta iszom azóta teljesen nyugodt vagyok :) Mindig lefekvés előtt igyál, és másnapra nyugodt leszel! Én is így csinálom + járok pszichológushoz és ő is ajánlja.. Nyugtató, nem kerül pénzbe.. Használd nyugodtan.. hagyd azokat a hülye tablettákat meg a többit.. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!