Segítségre van szűkségem! Nos, én azzal a problémával küszködök, hogy érzem, hogy engem valaki követ, nem hagy békében! Ha elmúlik 00:00 egy Magas ember hosszú fekete kabátban és egy kalapban áll és engem néz! Sokszor jön felém, egyre-egyre közelebb van ha elindulok felé akkor meg eltűnik.! Senki nem látja csak én! De úgy érzem nem csak ez az 1 van! ( ezt nem képzelem, és nem halucinálom) ha elmúlik 00:00 akkor a házban fura zajok, valaki meg égetett cigarettával. (és nem is dohányzik senki nálunk! ). a hűttő magától kinyílott, leestek a tányérok illetve poharak. Alszok sokszor arra ébredek, hogy valaki húzza a lábam le a főldre. A házunkon van 7 ablak egyszerre mind becsapódott. és én már ezt nem birom. Rengeteg olyan embert ( halottat láttam. Akit soha életembe nem is mertem, elmeséltem családtagjaimnak, hogy hogyan nézett ki és csak néztek eggyet hogy ez mi?! és mondták hogy ő ki, ne tudja meg senki mit éreztem. SZÓVAL LEGYETEK SZÍVESEK SEGÍTSETEK NEKEM, MERT NEM BIROM! Napi 2 órákat tudok aludni! és addig nem hagynak amíg nem világosodik. Szentelt vizet próbáltam, keresztet, imát. és semmi nem használ! SEGÍTSETEK!
2013. júl. 3. 12:39
1/8 anonim válasza:
Amikor húznak le az ágyról miért nem mész át családtagjaidnak szólni? Aludj velük egy szobában.
2013. júl. 3. 14:27
2/8 anonim válasza:
Lehet szkizofrénia, de gyanús, hogy mindig 1 alak követ, így valószínűbb, hogy integrálatlan személyiség rész (pseudo szkizofrénia), amely jól gyógyítható. Nézd meg:
Egy gond lehet, a skizofrénia nem ( csak ) 00:00 kor jelentkezik. Ha a tied ilyen, az valóságos szellemjárás. Szólj a papnak, vagy a körzeti rendőrnek. Ők jártasak ilyenben...
2013. júl. 3. 21:46
4/8 anonim válasza:
A rendőrök "jártasak" szellemjárásban? :D Hol??
Én még mindig kérdezném, egyedül vagy abban a házban? Miért nem kéred felnőtt segítségét? Hamar kiderülne, hogy képzelsz dolgokat vagy tényleg ennyi furcsaság történik körülötted. Ha megjelenik az ember különben is mit csinálsz? Fejedre húzod a takarót és várod a hajnalt? Miért nem tudsz szólni testvérnek vagy szülőnek..
2013. júl. 4. 10:27
5/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszi a választ!
Amúgy meg nem egyedűl lakok a házban, a családommal...És ők is hallották mikor a poharak szét törtek stb..hűtőt is látták mikor kinyílott...mondták hogy hívjam ki a papot, de azt mondta hogy nincsennek szellemek...és adott egy szent képet...!!!! Ne tud meg mekkorát néztem...Mondom ez is pap...
és nem húzom a fejemre a takarót..mert ha elmegyek valahova..és az idő úgy van, akkor már nem alszok....csak a világosodik..ja igen...21 éves csaj vagyok.! Semmi komoly segítséget nem kapok! én gondoltam hogy magával akar vinni valaki...vagy nemtudom..minden hülyeség megfordul a fejembe! :(
2013. júl. 4. 10:53
6/8 anonim válasza:
Bocs, de ilyet én még csak a filmekben láttam, elég nehéz elhinnem amiket írsz.
2013. júl. 4. 11:22
7/8 anonim válasza:
Ez már eléggé hamis. Poharak nem törnek szét maguktól! és hűtő sem nyílhat ki. Szerintem túl sok horror filmet nézel
2013. júl. 4. 23:27
8/8 anonim válasza:
Itt valami nem tiszta! Az írásod és ahogy fogalmazol az is fura. De ha tényleg meg vagy győződve, hogy léteznek szellemek és azok piszkálnak, akkor keresd a Táltos-ékat, ők foglalkoznak ilyesmivel. Habár én egyáltalán nem hiszek benne ......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!