Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Álomszerű érzés, mintha a...

Emma20 kérdése:

Álomszerű érzés, mintha a világ nem lenne valóságos?

Figyelt kérdés
29 éves nő vagyok, már régóta küzdök pánik betegséggel, ami most felerősödött és mostanában kényszeres gondolatok is kínoznak, na és ez az álomszerű érzés. Ha volt már vagy van valakinek ilyen problémája szívesen beszélnék vele, hogy hogyan küzd meg vele a mindennapokban?

2013. júl. 1. 20:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Heló , én 15éves vagyok és nekem is ilyen problémám van nagyon furcsa nem tudom leirni , de nekem mi.dig akkor van ez amikor beteg vagyok vagy ilyesmi, mostis ez van mert mintha érzékeny lenne a nyakam bal oldala vagy mintha kidörzsölte volna valami . De nemis ez a fontos . Nagyon zavaró mintha álmodnék egyszer össze is zavarodtam még kiskoromban és el kezdtem sírni :( ez miért van ?
2015. júl. 10. 16:23
 12/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Mi van veled mostanában? Meggyógyultál?

2015. okt. 6. 11:00
 13/15 anonim válasza:

Velem is ugyan ez van pár éve

Pedig még csak 15 éves vagyok:/

Nagyon zavaró érzés

2016. márc. 12. 13:22
 14/15 anonim válasza:

Én most kilencedikes vagyok, nyolcadikos koromban volt 2 napos osztálykirándulás, és egész éjjel nem aludtunk semmit. Amikor hazaérkeztem egyből behullottam az ágyba, és azonnal el is aludtam. Kb. délután 5-től másnap délig aludtam, és mikor fölébredtem, olyan volt, mintha nem is a valóságban lennék. Ezt mai napig minden egyes nap érzem, és nem tudom miért. Pedig már 1 éve volt a kirándulás kb.

15 / F

2016. ápr. 16. 11:54
 15/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Elég régí poszt, de érdeklődnék sikerült-e megyógyulni?

Jelenleg ugyan ebben a cipőben járok, és teljesen reménytelennek látom a helyzetem,kéne egy kis nyugtatás.

2021. nov. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!