Valaki mond nekem egy jó pszichológust, pszichiátert?
Lassan egy éve nagyon nem érzem jól magam. Letörtség, fáradság, gyengeség ami jellemez. Nagyon elszigeteltnek érzem magam az emberektől, még a családomtól is. Így magányos is vagyok. Gyakran van hipochondriám is. Ez nagyon kellemetlen tud lenni. Nincs olyan nap, hogy ne jönne elő bennem ez a gondolat. És ami a legszörnyűbb, hogy már öngyilkosság is jutott az eszembe.:(
Nagyon lent vagyok és nem tudom, hogy ez változni fog-e egyáltalán, mert már így is szenvedés az egész életem.
Egy 22 éves lány.
Kedves 22 éves lány!
Legalább várost, vagy megyét megadhattál volna, hogy ne törjük magunkat, országosan. A legjobb az lenne, ha elmennél a háziorvosodhoz, és neki mondanád el a bajodat. Ő ismer pszichológust is meg pszichiátert is. Ráadásul sztk.s ( TB-re), vagy magánorvost.
Bocsánatot kérek ha gondot okoztam nektek, hogy nem írtam régiót ahonnan tudnátok írni pszichológust. Igyekszem bepótolni figyelmetlenségem.
Ismertek olyan személyt Békéscsaba, vagy Gyula környékén aki tudna segíteni?
budapesten a tündérhegy tud segíteni, vidékieknek is
békéscsabán a mentálhigiénés tanácsadót egyáltalán nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!