Erre megkérhetem a pszichológust?
Szerintem megkérheted gond nélkül, legfeljebb nem teljesíti.
Én is járok pszichológushoz, és pszichiáterhez is, és tőlük már megkérdeztem. A pszichiáter kissé furcsán nézett rám, de a pszichológusnál nem volt gond.
Köszönöm a válaszokat! :)
Első: és a pszichológusod nem mondta, hogy neki nem szabad saját véleményt mondani vagy valami mást?
Utolsó: tudom, hogy a pszichológusnak nem szabad saját véleményt alkotnia, de ettől függetlenül ez a kérdés számomra fontos. Éppen ezért voltam kíváncsi, hogy szerintetek ez még belefér-e egy pszichológus és páciense közötti kapcsolatba? Szerintem igen, de mindenki máshogy érzi. :)
Első vagyok
Nem emlékszem igazán, hogy mit szólt, arra viszont igen, hogy furcsán nézett rám, és utána valami rövidet mondott, de olyan "idegenkedően".
Szerintem is bele kelljen, hogy férjen az ilyen szakemberek "munkakörébe" a személyes vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!