Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Erre megkérhetem a pszichológust?

Erre megkérhetem a pszichológust?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy mostanság elég sokat gondolkodok, hogy a körülöttem élő emberek (család, barátok, haverok stb.) hogyan is látnak engem, mit gondolhatnak rólam, a személyiségemről stb. És arra gondoltam, hogy a következő alkalommal megkérdezem a pszichológusom, hogy Ő milyennek lát. De a legfontosabb, hogy ne, mint pszichológus jellemezen, hanem, mint egy átlagos ember. Szóval megkérhetem erre? Vagy számára a pszichológusi és magán vélemény ugyanaz? Ez nagyon érdekel engem. :)
2013. jún. 25. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megkérheted gond nélkül, legfeljebb nem teljesíti.

Én is járok pszichológushoz, és pszichiáterhez is, és tőlük már megkérdeztem. A pszichiáter kissé furcsán nézett rám, de a pszichológusnál nem volt gond.

2013. jún. 25. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem simán megkérdezheted tőle. Én megkérdezném tőle a helyedben, ha téged ez érdekel :)
2013. jún. 25. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A pszichológus nem azért van hogy emberi véleményt mondjon!
2013. jún. 25. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Első: és a pszichológusod nem mondta, hogy neki nem szabad saját véleményt mondani vagy valami mást?

Utolsó: tudom, hogy a pszichológusnak nem szabad saját véleményt alkotnia, de ettől függetlenül ez a kérdés számomra fontos. Éppen ezért voltam kíváncsi, hogy szerintetek ez még belefér-e egy pszichológus és páciense közötti kapcsolatba? Szerintem igen, de mindenki máshogy érzi. :)

2013. jún. 26. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nem emlékszem igazán, hogy mit szólt, arra viszont igen, hogy furcsán nézett rám, és utána valami rövidet mondott, de olyan "idegenkedően".

Szerintem is bele kelljen, hogy férjen az ilyen szakemberek "munkakörébe" a személyes vélemény.

2013. jún. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!