Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan akinek agorafóbi...

Van itt olyan akinek agorafóbiája van fél kimenni az utcára fél a tömegközlekedéstől az idegen emberektől?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 21:24
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is sajnos ebben szenvedek,bár nem diagnosztizálták nálam mivel nem voltam pszichiáternél mert nem akarok gyógyszereken élni. Annyira nem komoly a fóbia, körübelül egy éve kezdődött nálam,félek amikor ki kell mennem a házbol,és csak akkor megyek ki ha nagyon muszály,bolta nem merek menni.Pár honapja volt elösször hogy pánikrohamom lett mikor egy orás buszozás után elkezdtem szorongani,azt hittem megörülök ki akartam szálni minél elöbb és leszáltam a semmi közepén. Mikor elmegyek egy barátomhoz ott is elkezdek szorongani mert tul messze vagyok az otthonomtol itt nem vagyok biztonságban. Elég rossz :S
2013. júl. 10. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
A betegség meggyógyítása az nem gyógyszereken élés. De hát ti tudjátok...
2013. júl. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!