Visszatérhet az orgazmusom? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja kezdtem el szedni xanax 0,5 sr-t,citapramot és miagent szorongásos depresszióra.
Azóta folyamatosan egyre nehezebben tudok elmenni,sőt nagyon gyakran előfordul,hogy nem is sikerül... Iszonyú kínos,kívánom a szexet is,de végén nem tudok elmenni... Visszatérhet ez a normális kerékvágásba?
Nagyon kétségbe vagyok esve.
Köszi a válaszokat előre is!
2013. jún. 18. 20:42
1/3 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz, mondd el a problémád.
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni de nekem is ez volt, aztán mikor már béna volt a két lábam, sürgős MR,és kiderült hogy gerincvelő daganatom van ami nyomja az idegeket.
Menjél orvoshoz és ha sokáig nem múlik el, kérj MR vizsgálatot
3/3 anonim válasza:
Az SSRI antidepresszánsnak (citapram) sajnos az orgazmusképtelenség az egyik mellékhatása. Menj vissza az orvosodhoz, ő ajánl másik gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!