Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mennyire gáz? Valamilyen...

Ez mennyire gáz? Valamilyen betegség?

Figyelt kérdés
Szóval, rengeteg embert átvertem már. Nem ilyenekkel, hogy pl. Amerikában születtem, hanem úgy, hogy mindig más egyéniségem van. Egyszer hívőt játszom, máskor meg gyámoltalan gyereket. Az a gond, hogy igazából egyik sem vagyok. Meg mára már unom, csak az a gond, hogy egy csomó sz*rt felhalmoztam, és rossz hírem van. Ez , mi ez? Miért jó nekem, ha szenvedek? Idióták inkább ne válaszoljanak, köszönöm.
2013. jún. 15. 00:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Keresed a helyedet. Még nem találtál egy fix pontot amibe megkapaszkodhatsz. Legyen ez munkahely, párkapcsolat vagy ilyesmi.
2013. jún. 15. 02:50
 2/2 anonim ***** válasza:

A fix pont keresése azért nem így néz ki...

Szerintem az állhat a háttérben, hogy a helyzetednek akarsz megfelelni, mindig a megfelelő viselkedésfoprmát akarod felvenni. Csak ugye az emberek kommunikálnak egymással, és így "terjeng" rólad ez a sok dolog.

2013. jún. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!