Hogyan lehetne ezt eredményesen feldolgozni? (18/L)
A helyzet az, hogy nagyon megviselt a legjobb barátom árulása. Illetve nem elárult, hanem talált egy nálam sokkal menőbb és érdekesebb illetőt és miatta teljesen megfeledkezett rólam. Már régóta szóba se hajlandó állni velem.
Annyira megviselt hogy elvesztettem, mert az előtt évekig legjobb barátok voltunk és szinte mindenben számíthattam rá, olyan lett már ő nekem, mint egy ikertestvér.
Vannak rajta kívül más barátaim is, de velük nem ugyanolyan, mint vele. Szereztem pár új ismerőst is ráadásul (költözés miatt) és bár kedvelem őket, de ők sem tudják elfelejtetni velem.
Egyszerre gyűlölöm és hiányzik és tudom, hogy nem normális dolog, hogy ekkora űrt hagyott bennem egy barát elvesztése, de a baj megtörtént és iszonyatosan fáj.
Egyértelművé tette, hogy "le lettem váltva" és hogy nem kíváncsi már rám a továbbiakban.
Mit lehetne ez ellen tenni? Mit tehetnék, ha úgy érzem semmi nem tudja betölteni azt az űrt?
Valamit muszáj lenne, mert ha egy barát elvesztése ekkora traumát okoz, akkor semmi jóra nem számíthatok a jövőtől.
Nem szándékoztam tovább lökni az igét, de nem állhatom meg szó nélkül ezt az utolsó néhány szót: "most a haragomat zúdítom a világra"
Nem akarlak elkeseríteni, de világ szemmel láthatóan nagyon jól elvan a haragod ellenére is. Magadat viszont egyfolytában mmérgezed vele. Biztos, hogy erre van szükséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!