Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kérhetek az orvostól olyan...

Kérhetek az orvostól olyan papírt ami orvosilag igazolja hogy függő vagyok, és tőlem nem vehetik el a laptopomat?

Figyelt kérdés
Olyan szinten számítógépfüggő vagyok, hogyha le akarnak tiltani róla, vagy ha el akarják venni tőlem a laptopomat, rámjön a remegés, de igen látványos remegés, görcs, brutális idegeség.
2009. okt. 10. 11:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Akkor menj el addiktológushoz, pszichológushoz és kezd a leszokást.

Egyébként (nem tudom hány éves vagy) de nagy marha vagy, ha képes vagy rivotril bevenni és nagy marha vagy, ha nem köszönsz meg minden segítséget a leszokáshoz.

A laptop elvétele okozhat pánikrohmot, okozhat dührohamot, de egyikbe se fogsz belehalni. (a rivotril többet árt) Saját magadat lovalod bele a dologba és nem is akarsz ellene küzdeni, ellenkezőleg csak erősíted.

Nem, nem kaphatsz ilyen papírt, még egy heroinista sem kaphat ilyen papírt, ha nem megy önként elvonóra, akkor jön a hideg elvonás. (Nálad ez azt jelentené, hogy gép elvesz, szoba bezár)

2009. okt. 11. 17:20
 12/15 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok. Önként vállalom az elvonást, de nem fog menni hirtelen. Viszont vannnak akik ezt azonnal szeretnék, emiatt kéne egy igazolás.
2009. okt. 11. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a rivotrilt elítélővel. Masszív pánikbetegként ugyan xanaxot kapok, de aki nem élte át milyen egy ilyen átokverte roham, az ne szólja le a gyógyszereket.

Mellesleg tök jó, hogy vállalod a függőségedet, ez intelligens és bátor emberre vall. Szerintem ad erről papírt, ha pl. perhez kell, akkor igazságügyi elmeszakértő tutira ad ilyet, hogy mennyi pénzért és mennyi idő alatt, az más kérdés. Azért menj el sima pszichiáterhez is és kérdezd meg erről.

2009. okt. 11. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
41%
Hidd el lehet élni laptop nélkül is ha el veszik még jót is tesznek neked. Ha nem bírod nélküle keres 1 hídat és ugorj. Hülyeségre nincs más gyógyír.
2009. okt. 11. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem létezik ilyen igazolás.
2009. okt. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!