Milehet ez, a gyógyszer mellékhatása?
Figyelt kérdés
Olvasgattam neten erről a pánikbetegség témáról, utána nyugtalan lettem ugy éreztem, bevettem egy seduxent, utána k b. félóra mulva valamiért azt éreztem hogy mindkét lábam zsibbad aztán mindkét karom, az arcom, elmentünk a háziorvohoz ottmár teljesen befeszült mindenizom, úgyéreztem ha nem vizsgál meg minél hamarabb akkor meghalok. Adiggra olyan rosszul lettem, hogy azujjaim beálltak "őzfejtartásba"ésnem tudtam mozgatni őket, és a nnyira lezsibbadt a szám is hogyalig értettékmeg mit mondok. Megmérték a vérnyomásom 110/90lett. Kaptam valamilyen calciuminjekciót, ami után nagyon lassan jobban lettem, és seduxent is vettem be azóta jobban vagyok néha szédülök, azorvos azt mondta ez pánikbetegség, megkalcium, magnézium hiánymiatt lehet, de énfélek, hogy mégis valami komoly bajom lehet mégmindig, multkor ekg is lett csinálva, azis jol sikerült pedig. A hangulatom is változó, egyszerjó kedvem van, máskor meg sírnék. Kérjek vérvételre beutalót, vagy hagyjam, az orvos sem mondta eddig. Tanácstalan vagyok, még mindig nemhiszem el, hogy ez lennea problémám. :S2013. jún. 10. 22:00
1/8 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad, és ha kiderül, hogy nincs semmilyen szervi bajod, keressél egy jó pszichoterapeutát (olyan pszichológus, orvos, stb., aki terapeuta kiképzésben is részesült!)
2/8 A kérdező kommentje:
De a z orvos szóba se hoztaeztmég h menjek minden vizsgálatra.Mertő megvan győződvearról h,gyenge azidegrendszerem,megvitaminhiány.S ha nyugtatóra jobban vagyok akkor csa kigazalehet.Énmárnemtudom,deazértmondom neki,hogy küldjönel vizsgálatokra.
2013. jún. 10. 22:35
3/8 dani900 válasza:
Fontos, hogy ne higgy el mindent egy orvosnak, mert ő is csak ember. A legnagyobb probléma az, hogy egy orvosnál nincs olyan, hogy nem tud rá megoldást, ezt nem fogadják el, megoldás mindig van, az rossz orvos aki nem tud. Nos, ez nem így van, van, hogy nem tudják a megoldást, csak ezt a helyzetet nem tudják kezelni, senki nem tanította meg nekik, hogyan kell, tehát, úgy tesz, mintha tudná, és elkezd tüneteket gyógyítani, a kiváltó ok helyett, sokszor gyógyszerekkel.
Szóval, ha úgy érzed, vaktában lövöldöz a dokid, keress másikat, esetleg tényleg egy pszichológust, én is azt gondolom, hogy valamilyen lelki ok áll a dolgok mögött.
4/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam beutalóval a pszichiáternél,kiderült kevert szorongásos depressziós vagyok...
2013. jún. 11. 17:12
5/8 dani900 válasza:
Aha. És, mondott valami érdemit is, vagy csak dobálózott mindenféle szakszavakkal? Rá tudtatok jönni, esetleg mik lehetnek a kiváltó okok?
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem,de nekem egy gondolat megfordult a fejemben.3éve élek párkapcsolatban és azóta mintha megváltoztam volna,szüleim is ezt mondták,hogy mintha feszültebb lennék.Meg néha rám jön egy hülye érzés,mintha nem dobogna a szivem és egyből nézem a pulzusom,meg számolgatom de mindig normális értékek között van.Cipralexet (6napig fél tabletta,majd 6napig egy tabletta) és xanaxot(fél-fél-egy tabletta) írt fel,csak tartok ezektől a gyógyszerektől,hogy hogyan fogom magam érezni.Legszívesebben nem is szedném, csak mulnamár el ez a hülyeség.
2013. jún. 12. 12:22
7/8 dani900 válasza:
Ebből annyit veszek ki, hogy szarik rád, és letudott néhány tompító hatású gyógyszerrel, miközben nem is foglalkozott azzal, hogy esetleg megoldja a problémád. Én a helyedben nem szednék be semmit, az csak a tünetek enyhítése, és keresnék egy normális pszichológust, aki nem a diagnózissal foglalkozik, hanem veled.
8/8 anonim válasza:
1 db. Seduxen semmit sem ér. KB 0.25 mg xanaxnak felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!