Mitévő legyek? Annyira el vagyok már keseredve. Másvalaki szenved hasonlókban?
Figyelt kérdés
Súlyos depresszió, szülő elvesztése, bűntudat, önvád, erős lelki fájdalmak, szívdobogásérzés, halálfélelem, étvágytalanság, alvászavar, gombóc a torokban, pánikbetegség-kimozdulni kevésbé merek.
38F
2013. jún. 8. 13:02
11/11 A kérdező kommentje:
Anyukámat tegnap eltemettük.
Egyedül maradtam a lakásban.
Bűntudatot érzek, hogy ha kórházba kerül, megmenthettük volna. Nem vagyok jól. Halálfélelmem van.
Felidéztem sokszor, milyen érzés boldognak lenni és örülni mindennek. Nagyon magányos vagyok, csak szeretni akartam és hogy anyukámon kívül más is szeressen.
Telefonon hívnak meg ilyenek, de az nem ugyanaz a szeretet, amit az ember szemtől szemben él át.
Segítség, de tényleg.
2013. jún. 12. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!