Lehet valaki ennyire ideges?
Van egy barátnőm aki mostanában elég rossz passzban van.Elég nehéz neki.Szinte mindenre magára van utalva ,és ráadásul még rossz anyagi helyzetben is van.
Elmondta hogy,mikor nagyon fel idegeskedik akkor nem gondolkozik és elkezd olyan dolgokra gondolni hogy öngyilkos lesz stb. Ráadásul még meg is veri a nagyobbik kislányát.Mit mondjak szerintem ez már az őrület határa.Mondtam is neki hogy,mennyen el az orvoshoz mert ez rá és a gyerekeire is veszélyes lehet.Sajnálom őt és azt kérném tőletek hogy mondjatok tanácsokat mellyel segithetek neki.Előre is köszönöm a válaszokat.
Talán pszichológus segíthet. Győzd meg, hogy menjen el, ha kell segíts neki, akár anyagilag akár azzal, hogy elkíséred. Ne érezze úgy, hogy csak magára számíthat, mert az felőrli egy idő után.
Nekem is van ilyen rokonom, amikor ott voltam, akkor rajtam töltötte ki. Annyit tudok, hogy elég szörnyű gyerekkora volt, de azt nem tudom, hogy lépett túl rajta, mert már pár éve nem ilyen, aminek én nagyon örülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!