Anyám sose takarít a lakásban?
Te is besegíthetnél. Biztosan sok dolga van anyukádnak. Szerintem egy annyit te is megtehetnél, hogy kisepersz a hallban, nappalit és a fürdőszobát kitakarítod, és rendet raksz. így nyugodtan elhívhatod a barátaidat is.
Ha már egy ekkora fia/lánya van anyukádnak, biztosan ő is örülne neki ha egyszer haza jön a munkából fáradtan és azt látja hogy a lakásban tisztaság és rend van. Talán jutalmat is kapsz, de ne azért csináld!
Napi 4-5 órát dolgozik.Ideje lenne rá.Sokat van itthon.Inkább csak nézi a tv-t meg alszik.
A tesóm most költözött haza.Mi ketten próbáltunk,de így ne megy,hogy ő meg kupit csinál.Néha szokott takarítani,de ez így nagyon nem jó.Mikkor jön hozzánk valaki olyankor meg neki áll kapkodni és sopánkodni,hogy kupi van.
Hát nálunk anyum ha takarít akkor méginkább rendetlenség lesz.:D de ha én csinálunk kva szép lesz a lakás :DD
én szoktam mostanában takarítani meg ilyesmik és tök jó , még a feszültséget is levezetem. Anyukád lehet hogy fáradt, nem ér rá stb. enyém is kb 5kor ér haza és még kaját is hoz szóval erlég fáradt. Próbálj te takarítani , nem is olyan rossz!:D
Amúgy lehet anyud ilyen kupis természetű és nem zavarja annyira, enyém is ilyen, de én utálom a kupit ,szóval egyedül én tudok rendet tenni ,mert bátyám is kupis természetű.. de még mennyire.:DD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!