Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Stressz hatására fázni kezdtem...

Stressz hatására fázni kezdtem, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán 'rossz útra tértem' és kisurrantam a koleszomból a tanárok engedélye nélkül, hogy találkozzak egy hozzám közel álló lánnyal, de ahogy elkezdtem kifelé haladni, olyan görcsösen elkezdett remegni a kezem, meg a gyomrom, hogy alig hittem el. Végig csak arra tudtam gondolni, hogy 'Jajj csak le ne bukjak, csak jussak ki hozzá' stb. Kint is folytatódott ez az állapot, aztán amikor visszaértem a kollégiumba, néhány percre még durvább lett (fülem is sípolt), úh. bevettem egy fejfájás csillapítót, aztán hirtelen varázsütésre elmúlt az egész. Mi lehetett ez?

2013. máj. 31. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
simán lehet, hogy felzaklattad magad, és nem is fáztál, hanem az ideg rázott. egyébként az erek is összeszűkülhetnek nem? és akkor fázik az ember. meg most hideg is van. szerinte ne tulajdonits nagy dolgot neki, próbálj megnyugodni.
2013. máj. 31. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is tulajdonítottam, csak kicsit hihetetlennek hatott, hogy csak izgulok és elkezdtem tőle fázni.. barátnőm is kérdezte, hogy mi van velem :)
2013. jún. 1. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
az az ideg miatt volt.
2013. jún. 3. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

persze, egyrészt ha szorongsz akkor összehúzódhatnak az ereid, az meg sokszor hidegérzettel, fázással jár

kimerültségtől is lehet fázni, fizikaitól is és testitől is

2013. jún. 10. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!