Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elkezdtem inni, lehetek...

Elkezdtem inni, lehetek 14évesen alkoholista? :S

Figyelt kérdés
tavaly rugtam be először augusztusba,utáána nem itam sokáig csak néha néha iszogatunk hogy berugjunk akori ien havonta max 1 de volt hogy annyi se.most szeptemberben viszont volt megint egy ilyen nap és ittam és berugtam utána jövöhéten is azutána is meg aztuán is,általában pénteken vagy szombaton egyszer egy héten.kibirom pia nélkül meg a kezem sem remeg de azért néha várom már a pénteket hogy ihassak.meddig folytathatom ezt büntetlenül,mikor leszek alkoholista menyiszer kel még berugnom hozzá?sajnos családban volt ilyen problééma nagypapám alkoholista volt:s
2009. okt. 5. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nagy darab vagy, látszik a fejeden, hogy egy kis kölök. Erről beszélek, neked fel sem tűnik, hogy még egy KISFIÚ vagy, mindegy mit csinálsz.
2009. okt. 5. 18:22
 12/14 A kérdező kommentje:
hát azér kisfiu fejem sincs 2-3naponta muszáj borotválkoznom:Damugy meg 1-2 válaszadotol nem azt kértem hogy irja le a káros hatásokat hanem hogy válaszoljon és mondjuk kifejtse a válaszát;)
2009. okt. 5. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem állom meg, hogy ne irjak eagy pár szót: nem hogy szégyelld magad, hanem igenis legyél nagyon büszke magadra, mert felismerted, hogy helytelen úton jársz, és kiáltottál, hogy segitsenek az emberek. Volt bátorságod megfogalmazni a félelmeidet, ez már olyan tett és felismerés, amely után önfegyelemmel el tudod érni, hogy a következő hétvégét nem azért várod hogy ihass. Csak egyszer kell másnak lenni, mint a környezeted, először furcsán néznek, később irigyelnek, és példa leszel a szemükben, ezért pedig érdemes. Én szurkolok nagyon,hogy sikerüljön és meglátod, gyönyörű életed lesz alkohol nélkül is.
2009. okt. 6. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést a többiek miatt, akik azért mert 14 vagy, folyamatosan lekisfiúznak. Kevés "felnőtt" mer szembenézni saját függőségeivel.Igen, lelkileg már lehetsz potenciális alkoholista-csupa pozitív élményed kapcsolódik a piához. Testileg még nem vagy függő, de jól tudod: genetikus hajlam sokat számít. Javaslom, hogy hívj fel valami anonim szolgálatot és kérdezd meg, hogy hol van tiniknek szaktanácsadás-remélem akad valahol. nem mondom, hogy ne piálj, (főleg ilyen kifejlett testalkattal) de tényleg jó lenne megelőzni az igazi függőséget.
2009. okt. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!