Akiknek borderline a párjuk, nektek milyenek a tapasztalataitok a szexben a párotokkal?
A párom borderline. És nem működik a szex köztünk, neki valamiért nem nagyon van igénye rá. (Elmondása szerint más nőkkel se volt jó neki soha, soha senkit nem kívánt, hiába vonzódott hozzájuk.)
És a legrosszabb, hogy ezért engem hibáztat, rám hárítja a felelősséget. Többször megcsalt, de végül másokkal se volt neki jó.
Ez betudható a betegségének, vagy pedig magamban keressem a hibát? A korábbi partnereimmel sosem fordult elő olyan, hogy nem kívántuk egymást, vagy hogy nem volt jó.
Lehet h magára kellene hagynod egy kicsit, attól megijed és a reakció az lesz h kétségbeesetten magához fog láncolni, h többet ne hagyd magára. Mert meggyógyítani TE nem tudod, nincs is értelme megpróbálni.
Ha gondod ráviheted arra, hogy a Te oldaladról nézze a történéseket, hogy ő mit csinálna a helyedben. Pl ne add oda magad, csak öltözz szexisen, kívántasd magad, de sose kezdeményezz. De úgy csináld h ne lássa h direkt csinálod. És ha majd ő akarna közeledni, kérdezd meg h miért? Semmi értelme ha ő úgysem élvezi. Meg kell beszélni ezeket a dolgokat, ha még személyiségzavara van akkor is, mert Neked is van életed!
Én is mindig a párom hibáztattam mindenért, és másnap, akármilyen nehezemre esett bocsánatot kértem tőle! Nem mondom h kigyógyultam, de próbálok alkalmazkodni. Elvégre nem lehet ráfogni mindent arra h: hát jó de nekem borderlinem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!