Pszihologus Kecskemeten?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:26
2/8 A kérdező kommentje:
Tenyleg??? Gondoltam, a hangok is mondtak mar.
2013. máj. 27. 16:05
3/8 anonim válasza:
Én nem hallok hangokat. Neked mit mondanak?
4/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek hangok, valakiben csalodtam, es nem tudom feldolgozni, meg soha nem jartam pszihologusnal, gondoltam kiprobalnam.
2013. máj. 29. 13:08
5/8 anonim válasza:
Én is csalódtam valakiben, igaz ez barátásg volt, a te problémád pedig a szerelemmel kapcsolatos, igaz?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, testver, akivel joban voltam, es pikk pakk, ugy viselkedik velem, ahogy mas a kutyajaval sem, mindezt azert, mert elhitt rolam egy hazugsagot egy olyan embertol, akinek az volt a celja, hogy ne legyunk joban.
2013. máj. 29. 15:03
7/8 anonim válasza:
Nem próbáltál erről beszélni vele? Elmagyarázni neki, hogy annak a bizonyos illetőnek az volt a célja, hogy összevesszetek. Érdekes a testvéred hozzáállása, inkább másnak hisz mint egy testvérnek, akivel vélhetően együtt él vagy együtt élt jó néhány évet.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem all velem szoba....a ferje az az ember, aki erdekes dolgokat allitott rolam, es neki jobban hisz, mint nekem. Felnottek vagyunk mar, ez nem egy gyerekes teso-osszeveszes.
2013. máj. 30. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!