Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tönkre mentem agyilag 5 év allat?

Tönkre mentem agyilag 5 év allat?

Figyelt kérdés

Helló

Az a problémám 5 éve vagyok depressziós és Szorongásal keleltek is sok elfoljtott emlék , meg hasonló bennem van.

Apu is öngyilkos lett , Az iskolábam folyton megaláztak és az emberek között szorongásom van. Ha már csak a jövöre gondolok vagy ilyenek máris rám tör a szorongás, de szimplán bizonytalan szituációk is elöhozzák.

Nagyon nagyon feledékeny vagyok 20 évesen, semmire se emlékszem nagyon sokszor voltam feszült a suliba, néha voltam Dűhkitöréseim is, a cigányok folyton zaklattak.

Folyton sírhatnám van, a barátnőmel Jenni szakitott vellem 2011 Oktober 27-én! És Mikor újra láttam a suliba folyton szorongás gyötört. 20 éves vagyok és a tovább tanulás óta vagyok ilyen, szedtem már rengeteg fajta Szorongás oldott, Xanax volt az utolsó de az elfogyott. Folyton túladagoltam magam. A suliba egy bunkó tanár zaklatótt , olyanokatkérdezgetett hogy szoktam -e önkielégiteni meg hasonló. Mindenből elegem van, nem mullik a szorongás se , szorolapozni se tudok suli mellet mert az utcán ha meglátnak az emberek egyből rám tör a szorongás.

Kb 5 hete nem szedek Xanaxot , Probálom nélküle elintézni a dolgokat. Béres B6 vitamin szeddek Napi 3X3 Tabbletát Magnéziumot Napi 350 mg! Ezek nélkül Már lehet élni se tudnák! Még ugy érzem hogy a Xanax leállásával Erősitettem a szorongásom, Menyi ídő amig a Xanax kiürül a szervezetemből, Néha a szívem is fáj és van hogy minden este rám tör egy nagyon erős fejfájás (Eltart 1-2 óráig is)

2013. máj. 26. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elég sokan szednek naponta B6ot meg magnéziumot.. menj el pszichológushoz, most mit vársz itt?
2013. máj. 26. 21:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Tanácsot!
2013. máj. 26. 21:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Krízis ambulancia Magyar Balázs pszichiáter. Elfolytott emlékek gyógyítása Ő segít benne.
2013. máj. 26. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Nincsenek barátaid? Ha igen, menj velük ide-oda. Ha nincsenek barátaid, próbálj meg valamelyik osztálytársad felé nyitni, menj oda olyan emberhez az osztályból, akiről tudod, hogy normálisabb. Amúgy meg ahogy az előző hozzászóló is írta: szakembertől kérj segítséget. Ez gyógyszerfüggőség, csak ők tudnak rajta/rajtad segíteni.

Én pár éve Rivotril függő voltam, ha gondolod privátba írhatsz és beszélgethetünk, ill. mesélhetek neked arról, hogy hogyan sikerült leszoknom, stb..

2013. máj. 26. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy teljes vérkép sem ártana, nem biztos, hogy pszichés eredetű a probléma.
2013. máj. 26. 22:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszókat :)
2013. máj. 26. 22:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát a haverom ha Arni beszologat akkor is rám tör a szorongás , odakint egyből jelentkeznek a tűnetek ezért is van gondom :S
2013. máj. 26. 22:13
 8/11 E2010 ***** válasza:
Szia!Szomorúan olvastam a leveled!Nekem 10-év után,4hónapba telt!A szívfájdalom meg egyéb fájdalom a xanax nem szedése után teljesen természetesek!De azért nem ártana ha el mennél kivizsgálásra ha leálltál teljesen!Ha nagyon el akarod dobni ezt a gyógyszert akkor képzeld el azt magadban hogy semmi bajod nincs!Én nagyon sok vitaminnal tömtem magam, és sokat pihentem, meg mozogtam!Én rákényszerültem hogy ne szedjem többet, mert a tajom nem volt érvényes így nem írták fel, nagyon kemény 4hónapom volt, és túl vagyok rajta, kirobbanó formában vagyok!Ha nagyon akarod akkor sikerül, de ahoz tényleg nagyon akarni kell!Amúgy maga a xanax is nagyon sok feszültséget okoz, Pl: Én szedek nyugtatót, meg huu haa reggel 8óra van be kell szedni, meg délben, meg este, nos ez a függőség, de ha meg szűnik a testi függőséged akkor semmi bajod nem lesz!Amúgy ha ajánlhatnám neked hogy legyen több önbizalmad, és próbálj meg lenyugodni,tudom nem könnyű nehéz az élet, de ha egy kicsit jobban bízol magadban akkor sikerülni fog!!!Még fiatal vagy , és éld ki az életed addig amíg tudod!Hmmm..én is azt hittem hogy xanax nélkül nem lehet élni, de én saját magam szoktam le orvosi segítség nélkül, és írhatom hogy csodálatos formámban vagyok!Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne menj orvoshoz,inkább dobd el a gyógyszert magadtól, menj haza feküdj le, és heverd ki a függőséged ! De az is igaz hogy legyen egy jó pár hónap szabadságod!!Nekem vitaminként nagyon bejött a Magne B6 !Próbáld ki nagyon jóó !!!És még valami!Nem tudom hogy te mióta szeded , de én 10évig szedtem , ezért nekem nagyon kemény elvonási tüneteim voltak, halucináció, hányás , hasmenés, kézremegés, álmatlanság, erős szívverés, 150/90 vérnyomás,(fekvő helyzetbe)! 100 pulzussal,ájulás, álmatlanság,Étvágytalanság,és nem első de utolsó sorban ,- erős fejfájás, emlékezetkiesés , és még folytathatnám reggelig milyen meg vonási tüneteim voltak a xanax után , ... De aztán egyik napról a másikra meg szűntek!Javasolnám még ha tényleg abba akarod hagyni a szedését, hogy mikor már annyira nem bírod lelkileg magad, jönnek a meg vonási tünetek erősen egyél meg egy szem xanaxot, egyet csak!Szokasd rá a szervezeted arra az egyre, mikor meg szokta a szervezeted azt az egyet vagy kettőt akkor állj le arról is, hidd el így könnyű lesz!Ha lenne kérdésed , én szívesen segítek saját tapasztalatomból kifolyólag!
2013. máj. 27. 09:04
 9/11 E2010 ***** válasza:
Mióta szeded a gyógyszert? Már az előtt is voltak kemény szorongásaid mikor még nem szedted a gyógyszert? Nekem a xanax rengeteg szorongást okozott!!!
2013. máj. 27. 09:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a túl hirtelen abbahagyott xanaxtól vagy még rosszabbul, menj el legalább a háziorvoshoz, majd ő megmondja mi legyen, de kéne neked pszichomókus is.
2013. máj. 27. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!