Tönkre mentem agyilag 5 év allat?
Helló
Az a problémám 5 éve vagyok depressziós és Szorongásal keleltek is sok elfoljtott emlék , meg hasonló bennem van.
Apu is öngyilkos lett , Az iskolábam folyton megaláztak és az emberek között szorongásom van. Ha már csak a jövöre gondolok vagy ilyenek máris rám tör a szorongás, de szimplán bizonytalan szituációk is elöhozzák.
Nagyon nagyon feledékeny vagyok 20 évesen, semmire se emlékszem nagyon sokszor voltam feszült a suliba, néha voltam Dűhkitöréseim is, a cigányok folyton zaklattak.
Folyton sírhatnám van, a barátnőmel Jenni szakitott vellem 2011 Oktober 27-én! És Mikor újra láttam a suliba folyton szorongás gyötört. 20 éves vagyok és a tovább tanulás óta vagyok ilyen, szedtem már rengeteg fajta Szorongás oldott, Xanax volt az utolsó de az elfogyott. Folyton túladagoltam magam. A suliba egy bunkó tanár zaklatótt , olyanokatkérdezgetett hogy szoktam -e önkielégiteni meg hasonló. Mindenből elegem van, nem mullik a szorongás se , szorolapozni se tudok suli mellet mert az utcán ha meglátnak az emberek egyből rám tör a szorongás.
Kb 5 hete nem szedek Xanaxot , Probálom nélküle elintézni a dolgokat. Béres B6 vitamin szeddek Napi 3X3 Tabbletát Magnéziumot Napi 350 mg! Ezek nélkül Már lehet élni se tudnák! Még ugy érzem hogy a Xanax leállásával Erősitettem a szorongásom, Menyi ídő amig a Xanax kiürül a szervezetemből, Néha a szívem is fáj és van hogy minden este rám tör egy nagyon erős fejfájás (Eltart 1-2 óráig is)
Nincsenek barátaid? Ha igen, menj velük ide-oda. Ha nincsenek barátaid, próbálj meg valamelyik osztálytársad felé nyitni, menj oda olyan emberhez az osztályból, akiről tudod, hogy normálisabb. Amúgy meg ahogy az előző hozzászóló is írta: szakembertől kérj segítséget. Ez gyógyszerfüggőség, csak ők tudnak rajta/rajtad segíteni.
Én pár éve Rivotril függő voltam, ha gondolod privátba írhatsz és beszélgethetünk, ill. mesélhetek neked arról, hogy hogyan sikerült leszoknom, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!