Mi ez a végkimerülés? Mi lehet?
Figyelt kérdés
Nem bírok 2-3 óránál többet ébren lenni,nem is igaazán érzem jól magam,gyenge mindenem és rossz a kedvem de nagyon. Nem voltam ma suliba azt is mondhatnám,hogy lógtam. Mi bajom lehet? Borzalmasan érzem magam :(2013. máj. 21. 12:36
1/9 A kérdező kommentje:
ja igen és szúr a mellkasomnál
2013. máj. 21. 12:37
3/9 anonim válasza:
Növésben lévő gyerekek, kamaszok, gyakran fáradékonyak kifáradnak a növekedésben, ami teljesen normális. Érdemes lenne elmenned orvoshoz hogy írjon fel valami vitamint.
4/9 anonim válasza:
Depresszió? Szedj sok vitamint. A végkimerülés nem ez :D Hány éves vagy?
5/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, elég sok dolog összejött mostanság:( senki se szeret és itthon is bántanak és nem bírom már..komolyan nagyon rosszul érzem magam,én sose vagyok beteg meg semmi ezért érzem végkimerülésnek...
2013. máj. 21. 12:49
6/9 anonim válasza:
Akkor igen, változtass, mert depresszió lesz belőle. Van pasid? Ha nincs szerezz egyet, lehet hogy ez is a baj ebben a korban.
7/9 anonim válasza:
Súlyos vitaminhiányod lehet. Egyél rendesen, normális, tápláló ételeket, sok zöldséget és gyümölcsöt, igyál sok folyadékot. Valamilyen multivitamin készítményt is szedjél, míg felerősödsz. Meg legyél sokat a friss levegőn!
8/9 anonim válasza:
Menj orvoshoz! El fog küldeni vérvételre és ha az jó, akkor csináltathat kiegészítő vizsgálatokat.
9/9 anonim válasza:
Idegkimerültség lehet.Orvos kellene.És pihenj nagyon sokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!