16/l vok és antiszoc. Nem szeretem az embereket, sőt kellemetlenül érzem magam, ha beszélgetnem kell. Nem beszélek senkinek sem a problémáimról. Sokszor vagyok melankólikus, sokszor szembe jut az öngyilkosság. Szinte sosem nevetek. Mi a baj velem?
Szia...
Hát én is hasonló vagyok, bár én nem csak utálom az embereket, meg minden hanem viselkedésileg is antiszociális vagyok... Nem nagyon törődök azzal, hogy másoknak milyen. Undorodok az emberektől :S Sosem voltam társas lény, mindig egyedül ültem inkább.
Bkv-n pl kész rémálom utaznom. :/ Utálom amikor körülállnak és lihegnek bele a pofámba. :S Leszállni meg nem tudsz, lökdösöd őket jobbra-balra és akkor még ők néznek le téged... -.-'
16/L
És erölteti valaki hogy beszélgess emberekkel? Nevelj kiskutyát, zongorázz, fess, kocogj a réten, fotózd a természetet, meglátod a tevékenység gyönyörét és szertni fogsz. Az élet a szeretet alapján teremtetett működik, hát szeress valamit.
Mai tinitársadalommal az gond, hogy érdektelenek mert nem tesznek semmit csak passzív dolgokat: zenehallgatás, msn, lefotózom magam a tükörbe, és ezzel vége is. Hát ne légy unalmas ALKOSS és egyszer csak úgy érzed h a szeretet melege simogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!