Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám ezt elkerülni?

Hogy tudnám ezt elkerülni?

Figyelt kérdés

Van mikor hetekig semmi, van mikor 2 naponta rámjön de fogalmam sincs mi lehet a bajom. Egyszerűen semminek érzem magam, egy szerencsétlenségnek, ki úgyse viszi semmire se. Leírom magamat teljesen, és egész álló nap csak emésztem magam milyen szánalmas vagyok. Pedig csak olyan dolgokat csinálok amik ez ellen vannak, pl: tanulok, sportolok, próbálok értelmesen viselkedni, de mégis valahogy egy nagy 0-nak érzem magamat, úgy érzem nekem semmi se sikerülhet soha.

Hiába próbálok pozitívan gondolkodni ha körülöttem minden rossz.

2013. máj. 17. 17:45
 1/3 A kérdező kommentje:

Pár fontos dolog lemaradt:

19 éves vagyok, jelenleg nem tanulok sehol, itthon szoktam fejleszteni magam illetve magántanárhoz járok (idegennyelv). Hétvégente eltudok menni dolgozni is. Szeptembertől szeretnék tanulni újra.

Családi életem szar, apámat nem tudom embernek nevezni annak ellenére, hogy tisztességesen dolgozik és nem alkoholizál. Édesanyámmal jó a kapcsolatom. Ő mindig "bátorít", apámtól csak a bántást kapom, szavakban.

2013. máj. 17. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Járj közösségbe. Sportolni, művészkedni, akármi, ami érdekel. Szerezz barátokat, társaságot. Az sokat segíthet.
2013. máj. 17. 17:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából vannak barátaim már kevesebb mint anno volt, csakis az én hibám miatt, mert elhanyagoltam őket.
2013. máj. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!