Van másnak is olyanfajta pánikrohama, hogy ha tudja, hogy nincs a közelben WC, akkor rájön a vécézés? Nem pisilésre gondolok, hanem nagyvécézésre. Pl. Távolsági buszon, autóban dugóban, könyvesboltban.
Ez mitől pánik roham? Sokan vannak, akiknek ha elfogy a cigije, rögtön feszülté vál, és egyből elvonási tünetei támadnak. Pedig 10perce gyujtott rá, csak a tudat, hogy nincs, az kiváltja a rögtönös feszültséget. Na ennek több köze van a pánik rohamhoz, mint a tiédnek...
Manapság divat mindent a depresszióra, pánikrohamra, egyébre fogni? Van halál félelmed? Remeg kezed, lábad? Kapsz levegőt? Izzadsz mint a ló? Még ha ezekre a kérdésekre a válasz igen is a válasz (halál félelmed tuti nincs), akkor is van racionális oka : szarnod kell.
De ez akkor sem pánikroham!!! Én nem azt mondtam, hogy normális az, hogy neked egyből szarnod kell, ha nincs a közelben wc, én azt mondtam, hogy ezt ne akard pánikrohamként beállítani.
Hidd el nekem, hogy nem akarsz pánikrohamot kapni, mert akkor a szarás lenne a legkisebb problémád!
Sajnos én is pánikbeteg voltam.(Megjegyzem orvos diagnosztizálta).Ahogy a lakásból kiléptem azonnal hatalmas hányinger,szédülés,hidegrázás,gyors szívverés,wc-zhetnék kapott el.A végén már az utcára kisem tudtam menni. Mert rettegtem, mert már egy ideje tudtam hogy automatikusan jönnek rám ezek a rohamok.Nem tudtam őket sehogy sem megakadályozni és mondom nekem is az egyik tünetem a wc-zhetnék volt.Már 2-éve gyógyszert szedek és ezek elmúltak.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!