Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Visszamenjek a pszichiáterhez...

Visszamenjek a pszichiáterhez és valljam be neki, vagy jobb ha vissza se megyek? 20/l

Figyelt kérdés

olwexyát és rivotrilt írt fel a pszichiáter kb. két hónapja.

Most legutóbb lemondtam az időpontot (háromhetente járok), mert nem mertem visszamenni. Ugyanis két hete egyszerre bevettem az összes rivotrilt, mg az antidepresszánsból is jóval többet, kórházba kerültem miatta. Azóta nem szedem a gyógyszert, mivel elfogyott... Menjek vissza, valljam be neki, vagy akkor már jobb, ha lemondom megint az időpontot. (Úgyis sokan vannak)

2013. máj. 14. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyedül laksz?Vagy valakivel? Mert ha nem egyedül laksz szerintem beszéld meg lakótársaddal a dolgokat és akármennyire kínos a helyzet kérd meg őt,hogy ő ügyeljen arra,hogy beszeded-e a gyógyszert.Nála legyen a gyógyszer így nem tudod elvenni és túladagolni.És amikor be kell venned ő szól neked és odaadja.

Az életeddel játszol és szerintem,ha szeretnél meggyógyulni,akkor egy picit is meg kell próbálnod szembenézni a dolgokkal,ha 4 pszichiáter után nem ment.Ne add fel!

2013. máj. 21. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:

*Ha valakivel laksz,akkor beszéld meg a lakótársaddal*

Bocsi!

2013. máj. 21. 10:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Már próbáltam, hogy odaadtam valakinek a gyógyszert, de mikor "bekattantam" feltúrtam az egész lakást, míg meg nem találtam, és beszedtem őket... Szóval ezt is próbáltam már :S
2013. máj. 21. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!