Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vesztem el mindig a...

Miért vesztem el mindig a motivációt?

Figyelt kérdés
Tavaly ősszel elkezdtem járni rajzolni, 3 alkalommal egy héten. Januártól már csak két alkalommal mentem, aztán mostanság már nem is járok. Más dologgal is volt már ilyen, hamar feladom, teljesen motiválatlan az életem, annak ellenére, hogy vannak céljaim. Mit tegyek? Ez így nagyon szomorú és nevetséges egyben.

2013. máj. 14. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Egészségügyi nem szól közbe? Ill van képed magadról nagyobbkorodban, milyen lesz hogyan lesz mér lesz az jó?
2013. máj. 14. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Egészségügyi nem szól közbe? Ill van képed magadról nagyobbkorodban, milyen lesz hogyan lesz mér lesz az jó?

nem szól közbe, nincsen semmilyen egészségügyi problémám.

művészeti egyetemre szeretnék jelentkezni, ahol illik rajzolni(nem képzőművészeti, hanem ipar..design meg ilyesmi)

2013. máj. 14. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!