Házidoki milyen feltételekkel ír fel nyugtatót?
Idén érettségizek, ami önmagában nem is okoz annyi stresszt, hogy kiboruljak miatta, viszont itthon is nagy a feszültség, és a barátommal is rengeteget veszekszünk, mintha a kapcsolatunk végét járnánk, de nem akarom elvbeszíteni semmiképp :'( Voltak már a vezsekedések miatt hasonló tüneteim, de most tanulni sem tudok már így, erős gyomorgörcsök, hányinger, kínzó fejfájások, erős hagulatingadozások. Gondolkodni sem tudok, nemhogy tanulni. Viszot régen sok gyógynövényest próbáltam, valeriana, sedatif stb, de semmit nem érnek..
Ha ezt így elmondom holnap a házidokimnak, akkor felír nekem valami értelmes nyugtatót?
köszi
L/19
*elveszíteni
*veszekedések
ennyi baj mellett még ilyen cuccokra is rá akarsz szokni?:O ne tedd, hülyeség
a problémáid nem fognak elmúlni tőle, és nem fogod jobban kezelni őket.. csak annyit érsz el vele, hogy nem úgy fogsz reagálni dolgokra, ahogy magadtól reagálnál... ráadásul tompítja a figyelmet is, mivel a jó koncentráláshoz szimpatikus hatás (felpörgött vérkeringés) kell, míg a nyugtató paraszimpatikus hatást ér el...
ezt mind tudom, mégis fos lett ma az angolom...
szóval javaslom, hogy aludj többet, és oldd meg a problémáidat kútfejből:)
a nők halálozási okai között több mint 50%ban a nyugtató jellegű készítmények állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!