Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Talán pánikbetegség?

Mi lehet ez? Talán pánikbetegség?

Figyelt kérdés

Illik is rá pár tünet, meg nem is. Azzal kezdődik rendszerint, hogy szarul érzem magam, zsibbad mindenem, meg valahogyan érzem is, hogy nem lesz rendben semmi.

Ilyenkor valahova behúzódok... WC, akármi. Ha tudok, akkor szerzek valakit, hogy segítsen, legyen ott... Aztán összeesek, és innen nem emlékszem semmire. Állítólag a vérnyomásom az egekben, a pulzusom már volt százhúsz fölött is ilyenkor, megpróbálok beszélni, de csak szófoszlányok jönnek elő, satöbbi. Arra még emlékszem, hogy a mellkasom fáj mindig, mintha a szívem szakadna szét, vagy nem tudom, csonttöréskör van ilyen érzés. Közben hallucinálok rendszerint, ha magamnál vagyok. Látok embereket magam körül (élőket, halottakat vegyesen), akikkel megpróbálok beszélni, de hát nincsenek ott, mondjuk válaszolnak. Kívülről látom magamat, minden visszhangzik. Szóval mi lehet ez?

2013. máj. 7. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Előfordulhat, hogy egy igen súlyos pánikbetegséged van; de szerintem egy kis pszichózis is keveredik hozzá. Miért nem mentél eddig pszichiáterhez? Ma már egészen jól lehet gyógyszeresen kezelni az ilyen betegségeket. EEG-n voltál már??! Irány a körzeti és beutalót kérni az ideggyógyászhoz és elmondani neki, hogy EEG-t kérsz. Csak azért mondom, mert ez lehet akár egy temporális epilepszia is. De sokkal sanszosabb egy jó kis pánikbetegség..

2013. máj. 7. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Köze sincs a pánikbetegséghez. Ha valós amiket leírsz, fordulj orvoshoz.
2013. máj. 7. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon különös tüneteid vannak.Minél előbb vizsgáltasd ki mert amiket leírtál,azok elég durván hangzottak.
2013. máj. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!