Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Foglalkozik még egyénileg...

Foglalkozik még egyénileg páciensekkel Dr. Daubner Béla? Ha igen, hol tudnék ennek utánanézni?

Figyelt kérdés
Ha ő már nem foglalkozik egyénileg páciensekkel, akkor milyen profi pszichiátert/pszichológust tudtok ajánlani lehetőleg Budapesten, aki tényleg nagyon szakképzett a különböző terápiákban és módszerekben, és lehetőleg jártas a hipnoterápiában? Köszi szépen!
2009. szept. 27. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Daubner. Sajnos meg kellett őt ismernem, egy hozzám közelálló személy betegsége kapcsán. Vas József volt még ugyanennyire jó, ő Miskolcon, a Szent Ferencben osztályvezető. Daubner talán még fogad beteget, de nem túl súlyosakat, mi túl súlyosak voltunk neki. Vas prof pedig már egyáltalán nem. Pedig ők ketten megmenthetnék egész (volt) Lipótot. Lipótról ismertük meg Tar Arankát, ő még nagyszerű, és ő fogad is, ha jól tudom. Sok sikert.
2009. szept. 28. 01:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én nem számítok súlyos esetnek, de a problémám 12 éves lassan, és nagyon nagy szükségem van egy profi segítségre.
2009. szept. 28. 14:29
 3/6 anonim válasza:
Sikerült azóta kapcsolatba lépni vele?
2014. júl. 24. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Azóta jártam már másnál, és jelenleg is van egy igazán megbízható és hozzáértő pszichológusom. Daubner Bélát azóta nem kerestem, de továbbra is igen nagyra tartom.
2014. júl. 28. 19:06
 5/6 anonim válasza:

Megkérdezhetem, hogy kit találtál és milyen problémával fordultál hozzá?

Én is egy jó szakembert kerese, de ahogy Daubner is mondta, nagyon kevés az ilyen és sok a sarlatán. Egyébként én felhívtam Őt de azt mondta, hogy nem fogad betegeket. Arra, hogy Ő kit ajánlana pedig nem válaszolt.

2014. szept. 20. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Akinek hozzám van kérdése, az légyszi privátban írja, mert arról kapok értesítést, ide meg már keveset nézek fel. :)
2020. febr. 19. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!