Van olyan szakember Szegeden, aki étkezési zavarokkal foglalkozik?
Figyelt kérdés
Pszichiátert találtam de nem igazán foglalkozik ezzel, gondolom, mivel nem látszik rajtam külsőleg.2011. márc. 5. 13:36
1/7 anonim válasza:
Dr. Sarungi Emőke magánrendelését keresd, ha megteheted anyagilag.
3/7 anonim válasza:
Igen. Diatetikus szakember. Így keresd. Speciális belgyógyászat.
4/7 anonim válasza:
Nem igazán értem, ezért miért kell magánrendelésre menni? Nálunk Tatán az sztk-ban is van ilyen szakrendelés. Szegeden ne lenne?
5/7 anonim válasza:
Mivel még nem világos, hogy a kérdező dietetikust keres, vagy sem (a mentális egészség!) témába írta a kérdést, a magánrendelést arra az esetre javasoltam, ha pszichés síkon vannak elsősorban étkezési problémái. Sajnos a pszichiátriák nem arról híresek az ingyenes ellátásban, hogy 10 percnél több jutna egy betegre alkalmanként.
6/7 A kérdező kommentje:
Ne dietetikust keresek, étkezési zavarom van (anorexia, bulimia, ednos...) ezek mentális betegségek.
Utolsó, igazad van, 10-20 percnél nem szán rám többet az orvos.
2011. máj. 26. 15:17
7/7 anonim válasza:
Akkor ha tehed, tényleg Sarungi Emőkét keresd magánban. Pszichiáter, tehát ír gyógyert, ha nagyon muszáj, de mindenképpen dolgozik terápiával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!