Mit tegyek, ha kifolyik az ujjaim közt az idő és semmit nem csinálok meg végül?
Nem jó az időbeosztásom vagy elszüttyögök dolgokon.
Fut a lakás, a gyerekkel keveset játszom és mégis fáradt vagyok. Bénázom össze-vissza, nekimegyek a bútoroknak, a zárat a kulcsban felejtem, a hivatalos ügyeim alig intéződnek. Hogyan tudnám jól csinálni?
Szia nekem ugyanez a bajom :) Az én kislányom 3 hónapos. És jó gyerek, sokat alszik napközben is, egyedül is elvan szépen, mégse haladok soha :(
aazt találtam ki, hogy írok magamnak napirendet, mint a dedóban. Pl hétfő: ágyneművasalás, kedd felmosás, szerda vécépucolás
ilyenre gondoltam. Persze még nem írtam meg :) És vitamint is elkezdtem szedni.
A te kicsid mennyi idős?
Az enyém már nagyocska, 16 hónapos. :) én is gondoltam erre, hogy kipróbálom a napirend dolgot, de még én sem jutottam el a megvalósításig...már ott elakadtam, hogy a mit főzzek kérdés is megválaszolatlan :))
és ő nemigen alszik sajnos...álom lehet, ha van napo 2 órád, míg alukál :))
Hogy hívják?
Én úgy elúsztam, hogy a lakáson csak a nagytakarítás segít....:(
:)) "egyszer-kétszer fél-háromnegyed órád, mikor pihensz"
ilyen nincs :(((
de mért nincs? :(
Köszönöm!
Asszem valahogy ráveszem a férjem, hogy csináljuk meg a hétvégén( jövő) a nagytakarítást és utána mindenképpen lista szerint fogok tenni, mert így talán tényleg hatékonyabb lesz nekem is, ha nektek bevált.
Első vagyok. Az én kislányom Núr. A mai napra kitűzött célom: rendbe tenni a konyhát Atól Zig. Majd írok, hogy sikerült-e :)
Arra meg, hoggy mit főzzél, dobj fel ide mindig egy kérdést! :)
A te picidnek mi a neve?
Szép nevet választottatok!
Nálunk Geri baba lakik. :)
Melyik portálra gondolsz főzés ügyben?
Hát itt is sok olyan kérdés van, hogy mit főzzek ma ez és ez van itthon, vagy én a mindmegettét szoktam használni, nagyon szeretem. Ott is van, hogy beírod, mi vn itthon, és kidobja a recepteket :)
Jaj végignéztem a nagyszobán, csatatér. Most komolyan elszégyelltem magam, azt hiszem, most kell magam összeszedni, mert mi lesz, ha a pöttöm már nem lesz ilyen mormota? Tényleg megírom a hülye beosztást...
Mennyi idő, amíg kitakarítod a konyhád?
Hát, igen, meg ha már igényli jobban a társaságod.
De, lehet, hogy nagyobb korában is jóalvó lesz! Az enyém kicsinek is alig aludt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!