Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a kiégés érzet és...

Mit tegyek a kiégés érzet és az antiszocializáció ellen?

Figyelt kérdés
29 éves srác vagyok és tudom ez hülyén hangzik, ennyi idős koromban, de nem tudok mit tenni ez ellen a két dolog ellen. Fiatal koromban nagyon sok mindent láttam és átéltem, amit sok barátom csak álmodhatott. Nem tudom, hogy emiatt, de egyre kevesebb dolog hoz lázba és tesz boldoggá. A másik dolog meg az emberekhez való hozzáállásom és a kapcsolataim. Mert abban sok részem nem volt, de egyre egyre inkább érzem úgy, hogy nincs is rá szükségem, pedig szeretnék párkapcsolatot, de nem okoz örömet pl, ha társaságban vagyok és jobban érzem magam egyedül. Nem voltam ilyen régen és tudom, mire vezethető ez vissza, de egyszerűen nem működik semmi, amit próbálok változtatni és egyre inkább süllyedek le. Más is érez ilyet? Vagy mit tegyek? Min változtassak?

2013. ápr. 21. 01:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Melyik országba mentél?
2015. nov. 29. 23:13
 12/16 A kérdező kommentje:

A filmet megnézem, köszi! A második kérdés meg a témát tekintve abszolút irreleváns, bocs.

Igyekszem én is fejlődni persze, de ettől még vannak bennem kétségek meg problémák. Hiszek abban, ha valami nagyon nem megy változtatni kell rajta vagy el kell dobni. De nincs recept a boldogságra, azt magadnak kell megtalálnod és kijárnod az útját.

2015. dec. 1. 06:27
 13/16 Kókai János válasza:

Teljesen igazad van!Én is ezen a véleményen vagyok.Nem az én igazságomat akarom rád erőltetni, hanem olyan könyveket ajánlanék amik segítenek megtalálni a sajátod.

A boldogság kialakításához pedig igen is vannak bizonyos technikák.Méghozzá egy magyar tudós írta ezt a könyvet:

[link]

2015. dec. 1. 07:37
 14/16 anonim ***** válasza:
És azóta mi a helyzet?
2021. febr. 22. 18:59
 15/16 anonim válasza:
Engem is érdeklene, igy lassan 10 év távlatából, mi lett a régi kiégettnek és antiszocnak érzett lelkivilágoddal? :)
2022. szept. 16. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínű ezt már sosem tudjuk meg.
2022. szept. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!