Normális hogy így gondolom?
A volt sulimban az egyik gyerek 15 évesen felkasztotta magát, mert elhagyta a barátnője. Én ezt nemtartom normálisnak, sőt elítélem ilyen fiatalon eldobta az életét ilyen fiatalon 1 csaj miatt. Mindenki mondogatja h jajj szegény szerencsétlen stb de engem nemhat meg mert sztem hatalmas hülyeséget csinált.
Normális az elgondolásom?
nekem volt egy fiú osztálytársam, összeveszett barátnőjével és kiugrott a 8.ról. Mire leért barátnője addig osztálytársam is a betonba....
Mindkettőt nagyon sajnáltam, hisz nem tudhatjuk mi jár annak a fejében aki annyira elszánt, hogy eldobja az életét. Persze ez nem normális, de ítélkezni sem szabad.
Vannak gyengébb emberek, aki a legkisebb megpróbáltatásokat sem bírják, vannak viszont akik a földet is el tudnák cipelni a hátukon.
27/N
Jó,és ha az anyja nem viszi el pszichiáterhez illetve nem engedi el ?? Mert van olyan is, itt az élő példa, én!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!