Dr Csernus Imrénél jártatok már? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül?
Csernus jó szakember, nem tudom miről beszél az első kettő, talán voltak már nála? ha nem, akkor miért válaszolnak? :) én voltam, és nem csinál ki, de amióta nincs opni, baromi drága, mert csak egy kvázi luxusklinikán elérhető, ott meg 20-30ezer egy fél óra.
itt: [link]
Én sem voltam a dokinál, de aki azt mondja, hogy hülye, annak elég elfuserált élete lehet. Első és második kommentelő... :)
Én is el akartam hozzá menni, de nem volt megoldható. Viszont ahogy az egyik válaszoló írta itt, úgy én is megjártam akkoriban a saját poklomat. Elolvastam a doki néhány könyvét, hallgattam a rádió műsorait és belenézegettem az előadásaiba. Itt könnyű bármit is leírni, de én kijöttem a gödörből, és jobban érzem magam, mint bármikor.
Lehet hinni nekem, meg nem hinni is. De ha valakit érdekelnek az említett anyagok, jöhet a privát üzenet.
Nézz körül köztük:
Mindenképpen olyan embert keres, aki a Te problémakörödben járatos, sok sikert.
Ha nem muszáj, ne fordulj pszichiáterhez, egy ilyen doki, aki már tanít, mondta egyszer, hogy sokan közülük idővel belebetegednek, és csak az marad talpon, aki tud mással is foglalkozni az életben, és nem csak ez a munka köti le. Csernus könyveiről hadd ne mondjak sokat, de aki képes általánosításokba bocsátkozni, és ezt még le is írja, az úgy hülye, ahogy van... Aki meg olvassa, remélem, egyszer kigyógyul ebből az idiótából, aki azt hiszi, mindent tud, és jól megszedi azokat, akik a bajukban hozzá fordulnak, de valójában csak az ő pénztárcája fog dagadni, míg másoké erőteljesen lesoványodik...
Nem kell mindenre dilidoki, és kérdező, kétlem, hogy akkora bajban lennél, hogy ilyenre vetemedj. Annak kell dilidoki, aki már azt se tudja, mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!