Furcsa üresség. Magány. Depressziòs vagyok?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm egyik naprol a masikra otthagyott. Nem torodik velem es mosolyogva nezi ahogy egyedul maradtam.. En ezt nem tudom feldolgozni mert o volt eletem elso igaz baratja es nem ertem miert hagyott egyedul.. Azota folyamatosan uresseget erzek. Mindenkivel joban vagyok. Mindenkire mosolygok es beszelgetek veluk de megis ugy erzem csak tengek a levegobe.. Maganyos vagyok. Senki sem foglalkozik velem. A szulinapomon sem szolt egy szot se... Sirok es szenvedek mert egyedul hagyott... Ok.nelkul.... Depresszio igaz?2013. ápr. 12. 17:39
1/4 anonim válasza:
közeledj felé :) bátran és nagyvonalúan, nem védekezve és nem is támadva.
2/4 anonim válasza:
ha otthagyott, akkor hagyd a fenébe!!
3/4 anonim válasza:
teljesen megértelek, én is gyakran érzek így. bár ez nem depresszió, csak magány. nézd meg a Híd Terabithia földjére c.filmet
20f
4/4 anonim válasza:
:( Már közép iskolás korom óta éreztem ezt, és ez az üresség azzal jár, hogy egy idő után depis lesz az ember. Egészen 4 hónappal ezelőttig, amikor találtam valakit, akinek fontos vagyok, és ő is nekem, azóta mintha kicseréltek volna, és kedvem van élni, célokat tűzök ki magam elé. Vegyél részt te is közösségi programokban, bővítsd az ismerőseid körét, annál nagyobb az esélye, hogy te is rálelsz egy ilyen személyre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!