Mennyire fojtjátok vissza az érzéseiteket? Miért?
Figyelt kérdés
És úgy egyáltalán, mostanság miért nem szokás kimutatni, amit érzünk?2009. szept. 22. 14:35
11/15 A kérdező kommentje:
Hm érdekes válaszok. Én sem nagyon szoktam. Vagyis inkább mindenkinek minden érzésemről beszámolok, kivéve azoknak, akiknek kellene tudniuk. Mert tudom, hogy ezzel csak harmadszorra is kihasználnának, szóval inkább nem.
2009. szept. 30. 18:33
12/15 anonim válasza:
Én a külvilág szemében egy mosolygós, életvidám lány vagyok, aki mindenkivel kedves, segít, ahol tud. Belül meg csak aszalódom. Az érzéseimet a legjobb barátomnak szoktam elmondani, még a családomnak sem nagyon mutatom ki, és mindenki irányában közömbös vagyok, kivéve azt az egy embert. A dühömet mindig visszafojtom, a négy fal között néha sírógörcsöket kapok, akkor felszabadul egy kicsit. Nem túl jó érzés, de kiszolgáltatottnak érzem magam, ha kimutatok bármit is.
13/15 A kérdező kommentje:
Meg tudlak érteni:S
2009. dec. 21. 17:15
14/15 anonim válasza:
Én mindig kimutatom, mit érzek. Ha feldühít valami, akkor nagyon ideges leszek, ha meg meg akarok valakit ölelni a családból, egyszerűen felállok, és odamegyek a konyhába, megölelem Anyukámat. Én azzal magyarázom, hogy: Túl szenvedélyes vagyok :DD
15/15 anonim válasza:
Amennyire megfizetik.
Ha már tiz éve egyedüli pénzkereső vagy a családban, tutira megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!