Lehet e káros hatása a Depeche Modenak?
Igen, magának a depeche módnak is lehet káros hatása! tudom, ebben az európai társadalomban ezért kiröhögnek, de nagyonis le tud húzni egy zenekar egy rajongót. eleve magának a rajongásnak is lehetnek pszichoszomatikus negatív hatásai, pláne ha a zenekar még egyéb ostoba ideológiát is közvetít a zenén keresztül.
egyébként ezért megint lehet, ki fognak röhögni. van gyülekezet, ahol szintén nem javasolják bizonyos zenekarok zenéinek a hallgatását, köztük a depeche zenéjét sem. a te eseted most pont meg is erősített, hogy azok a gyülekezetek tudnak valamit. nyilván nem lehet az egészet a zenekarra fogni, ott van, ami történt veled, ez nyitotta meg a kaput, és a zenekar csak tovább rontotta a helyzetet, nem véletlenül. Ha nem lett volna ez a zenekar, talán lett volna más, ami rosszat tesz helyette, vagy éppen olyan is lehetett volna, ami meg segít kijönni a helyzetedből.
a helyedben én letörölném, kidobnám a depeche felvételeit. ha ostobaságnak is gondolod, amit írok, egy próbát megér, hogy helyre tudj állni, nem? mert ilyenkor azért csak meg kell mindent tenni, és amit javaslok, mégse irreális javaslat, nem azt mondom pl. h küldj nekem 1 millió forintot. a zenét letörlése, eltüntetése semmiből nem állna, semmibe nem kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!