Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy küzdjem le, hogy ne...

Hogy küzdjem le, hogy ne mindig azon járjon az eszem, hogy meg akarok halni?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, nem bírom, semmi jövedelmem, 30 éves nő vagyok, csak az öngyilkosság az egyedüli megoldás. Jobb lenne mindenkinek, ha nem lennék, az anyámnak is, mert nem kellene miattam szégyenkeznie és nem kellene a 30 éves lányát eltartania. :-(
2013. ápr. 8. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
menj dolgozni
2013. ápr. 8. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Üsd el az időt munka kereséssel és olyan tevékenységgel, ami nem kerül pénzbe. Arra vigyázz, hogy lehetőleg ne költs, hiszen erre az anyukádtól kellene kérned. Nem vagy egyedül. Muszáj túlélni ezt a helyzetet is, mert ennél csak jobb jöhet. Ne add fel. A jelenlegi helyzetedet nem kell szégyellni, hiszen nem loptál, nem csaltál. Csak a rendszer áldozata vagy sok-sok társaddal együtt.
2013. ápr. 8. 19:47
 3/5 Niel89 válasza:
56%
Csatlakozok az előttem íróhoz!Tarts ki,ne menekülj!
2013. ápr. 8. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy anyud ezt gondolná, biztosan nem olyan
2013. ápr. 12. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
UGORJ
2013. ápr. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!