Miért kerül sokba, hogy elmenjen valaki pszichológushoz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 20:13
1/8 anonim válasza:
Egyrészt mert csak veled foglalkozik, így nem pl. egy osztálynyi embernek kell összedobnia a munkabérét, hanem egymagadnak.
Másrészt mert hogy legyen is valami eredménye, több alkalom is szükséges, tehát 1-2 alkalom épp csak arra elég, hogy a lélekbúvár meglásson néhány feldolgozandó témát.
2/8 anonim válasza:
Nem kerül mindig pénzbe, körül kell nézni Nálunk szakrendelésen van pszichológus, beutaló sem kell. Szabad helyei is vannak. 2 közül is lehet választani. 18 éves korig nevelési tanácsadó pszichológusa is ingyenes.
3/8 anonim válasza:
Akkor sok,ha a magánszférában keresel magadnakAllamilag is van,de akkor nem tudod kiválasztani a neked szimpatikusat.Szerintem többet kérnek,mint amennyit illene,de néha elég néhány alkalom.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Eddig akiket találtam, mind 5-10000 Ft-ot kértek el egy alkalomért, és egy hónapban sajnos nem tudok minimum 20000 Ft-ot kiadni. Utánakérdeztem más megoldásoknak is, de azt mondták, sokat kell várni, hogy bekerüljön az ember.
2013. ápr. 7. 20:31
5/8 anonim válasza:
Fogalmam nincs. Sok pszichológus ismerősöm van, valóban elkérnek 10e alkalmanként. Általában a szakértelmmel érvelnek, a rezsiköltséggel, szakképzés díjával stb. Az igazság az, hogy van SZTK-s pszichológus is "ingyen", és nem feltétlenül rosszabbak.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz, mint az orvosoknál. A magán orvosok is szép összegeket kérnek el, és valóban kb. annyi ideig képzik magukat, mint akik pszichológusként pszichoterápiával foglalkoznak.
7/8 anonim válasza:
"egy hónapban sajnos nem tudok minimum 20000 Ft-ot kiadni."
Kérdező: te mentél rossz helyre, nem ő kért sokat. Tudod nem siránkozni kell, hanem érdeklődni.
8/8 anonim válasza:
Ha nincs kereseted, nézz körül neten, léteznek önkéntes lelkisegély szolgálatok is, speciális terület szerint is, családsegítő, drogprevenciós, stb.
Itt egy lista indulásnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!