Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy mondjam el szüleimnek,...

Hogy mondjam el szüleimnek, hogy Pszichológushoz kéne mennem? 14/L

Figyelt kérdés
Sokan tanácsoltál már, hogy menjek Pszichológushoz, de félek megmondani anyámnak, mert gondolom ez lenne a reakciója:Pénz kidobás + Miért kéne neked Pszichológus?

2013. márc. 31. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nevelési tanácsadóban ingyenes a pszichológus. Te is bejelentkezhetsz.
2013. márc. 31. 22:33
 2/7 A kérdező kommentje:
De itt ( faluban) nincs nevelési tanácsadó
2013. márc. 31. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor kell legyen iskolapszichológus, kérdezz rá az osztályfőnöködtől. Nem mellesleg a háziorvosod tovább tud irányítani a "körzeti" pyzichológushoz.
2013. márc. 31. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha normálisak a szüleid, rájönnek, h kell, ha kell, mert megsínyli a személyiséged, ha nem mész psz-hoz…
2013. ápr. 17. 04:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy, miért kell pszichológushoz menned? Mesélj nekünk, lécci!
2013. ápr. 17. 04:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Most 14 éves vagyok. 12 éves koromban elkezdtem vagdosni magam, azóta is vagdosom magam szóval, ennek az oka: az osztálytársak, a suli, a szüleim( anyámmal nagyon rossz a kapcsolatom, apám meg mintha nem is lenne az apám) sokan elárultak, csalódtam, hibáztam, ittam, tanárok, oszt.társaim piszkálnak a magasságom miatt ( 180 cm 14 évesen) elégedetlen vagyok magammal, a külsőmmel ..

próbáltam 1x öngyilkos lenni, de nem sikerül.. szüleim tudják, hogy vagdosom magam, de semmi reakció részükről ... nincs senkim, se barátaim, se senkim. nincs értelme az életemnek, állandó rossz kedvem van.

2013. ápr. 17. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Úristen!!!! Azonnal fordulj az iskola pszicholgushoz, tanárhoz, családsegítő szolgálathoz. Írd meg ezt valakinek. Például, Doktor Csernusnak <csernus@bhc.hu> hogy tanácsoljon valamit, mert ez nem állapot.

A szüleidet még felelősségre is vonhatják ezért.

Mielőbb cselekedj, mert rossz véged lesz.

2013. ápr. 18. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!