Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baloldali alhasi fájdalom!...

Baloldali alhasi fájdalom! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Még nincs itt a mensi idő.. de nagyon fáj ma reggeltől :S Olvastam hogy a vakbél az jobb oldalt van. De nekem baloldalt lent hasogat, de leginkább ha kivagyok nyújtózva vagy megyek.

Félek hogy mi lehet ez, mert nem kéne most betegnek lennem...

2013. ápr. 7. 13:32
 1/9 anonim válasza:
lehet az egy rossz üléstől, vagy lehetséges, hogy elaludtad.
2013. ápr. 7. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
vakbélgyulladás? menj háziorvoshoz, ír beutalót sürgősségire,megvizsgálnak. (tipikus tünet mmikor az alhas VALAMELY pontjára sugárzik a fájdalom)
2013. ápr. 7. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
petefészek? de amugy tényleg bármitöl lehet. akár emésztési gond is. ha nagyon fáj meg nem mulik mindenképp orvos.
2013. ápr. 7. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Ma nincs orvos a faluba.. :S

Várok holnapig szerintem! Úgyérzem egy fokkal jobb.

2013. ápr. 7. 14:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Rászóltam.. basszuss.. :(
2013. ápr. 7. 16:03
 6/9 anonim válasza:

Szia!

Nekem is hasonlóm van, csak akkor fáj, ha járok és a bal lábamra nehezedek rá. Nem lehet esetleg megerőltetéstől? Félek, nehogy a petefészkemmel legyen valami. Ha tudsz valamit, megírod légyszi?

2013. ápr. 10. 08:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Énis ettől félek hogy valami petefészek valami... már kértema körzetestől gyógyszert. De most is fáj! Tegnap este nem tudtam aludni annyira fájt, reggel meg már hányingerem volt a 'fájdalomról'...

Jövőhéten megyek nőgyógyászhoz!

2013. ápr. 10. 13:19
 8/9 anonim válasza:
Én ma voltam orvosnál. Azt mondta, hogy előző nap megerőltettem ott az izmot, ezért begyulladt/begörcsölt és idő kell neki, amíg helyreáll. Ha pihenésnél nem fáj, csak amikor jársz (tehát használod az izmot) és elképzelhető, hogy előtte megerőltetted, akkor valószínűleg neked is ilyened van. Nekem még nem múlt el, elvileg nem nagyon kell vele semmit csinálni, max. izomlazító krémmel bekenheted. Mit gondolsz?
2013. ápr. 10. 19:21
 9/9 anonim válasza:
mondjuk, ha nem tudtál aludni, tehát nyugalmi állapotban is fájt, akkor azért más lehet...
2013. ápr. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!