Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Baloldali övsömör utáni...

Baloldali övsömör utáni fájdalom, mikor fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Már több mint három éve kínoz az övsömör utáni fájdalom. Inzulinos cukorbeteg vagyok tíz éve. Nem múló fájdalmamra keresek csillapítást. Akinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem.
2009. dec. 21. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Az övsömör során a bőr alatti idegek is begyulladnak, nekem azt mondta az orvos, hogy az fáj ilyen rettenetesen. Nekem 15 éves koromban volt övsömöröm, akkor 2-3 hétig fetrengtem volna a fájdalomtól, ha egyáltalán feküdni tudtam volna. Most 40 éves vagyok, a helye még mindig meglátszik és néha érzékeny is. (Hasamon és a bal oldalamon, hátamon voltak sebek.) Szerencsére már nem fáj. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy 25 év és hipphopp eltűnik, csak azt, hogy nem szokatlan, hogy sokáig megmarad ez a fájdalom. Persze olyan is van, akinél 2 hét múlva már nyoma sincs az egésznek.

Nemrég olvastam egy cikket erről a dologról : [link]

Nem tudom, hogy ennek a módszernek pl. van-e már itthon is képviselője, de esetleg az orvosodnál érdeklődhetnél. Mielőbbi fájdalommentes mindennapokat kívánok! :)

2009. dec. 21. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Most rákerestem megint és találtam itt is vmit: [link]
2009. dec. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!