Magyarországon van még elvonó?
Sziasztok, lehet nem itt kéne megkérdeznem, de hátha itt legalább a névtelenségem megmarad... szóval:
Édesanyámról van szó aki immáron 7-ik éve iszik, és nem tudom mit kezdjek vele. Mert a pszichiátrián már voltunk nemegyszer ugye ott csak a tüneteket enyhítik, voltunk addiktológián onnan, hogy kikerült körülbelül félévig nem ivott. De most újra elkezdte és a család is annyira nem foglalkozik már ezzel mert besokalltunk, én még törődnék vele de párommal élek, és nagyon féltem nehogy csináljon valami hülyeséget, mert hogy ő egyedül él már... és az volna a kérdésem hozzátok, hogy tudtok-e esetleg Magyarországon működő elvonót ? ami esetleg állami, vagy megfizethető áron van ?
Pécsvárad, Változóház. Korhatár nincs, én is együtt voltam egy 63 éves alkoholista nénivel. Térítésmentes, és teljesen önkéntes. Pécsen a drogambulancián tartják a felvételit csütörtökönként, csak a motiváltságot figyelik. Keress rá.
Én csak ajánlani tudom. 3-6 hónap a terápia kb., nem használnak gyógyszereket, ennek ellenére szerintem a leghatásosabb leszoktató program.
Sosincs teltház, úgyhogy ha elmentek felvételizni és felveszik, akkor azon nyomban ott marad, erre azért készüljetek fel, nekem nem mondta senki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!