Mi az oka annak, ha valaki vagdossa magát?
15 éves lány vagyok, és gyakran csináltam. Most éppen nem, de szerintem ezzel nem lehet nagyon leállni, vannak kihagyásaim, de már valahogyan rászoktam, tudom, hogy újra fogom csinálni. Nem unalomból és nem is sajnáltatásból csinálom. Mindenki előtt titkolom, hosszú ujjú cuccokba járok, hogy ne láthassák a sebeim/hegeim.
Nekem az váltotta ki azt hiszem, hogy elhanyagolt voltam éveken keresztül. Akárhányszor nem vette észre senki, hogy mit tettem, újra megvágtam magam és megint. Utána jobb kedvem lett, felszabadultabb lettem miatta. Így rászoktam, ha kicsit rosszul éreztem magamat, elővettem a borotvát és megvágtam magamat. Csak az a baj, hogy a tudattól, hogy ezt teszem néha sokkal rosszabb lett. És egyébként szörnyen macerás mindig ügyelni arra, hogy ne húzódjon fel a pulcsim...
Szóval nem tudom pontosan, hogy mi váltja ki ezt egy emberből, de biztos vagyok benne, hogy nálam több dolog váltotta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!