Ez valamiféle betegség? Vagy miért ilyen?
Figyelt kérdés
Édesanyámról lenne szó. Nagyon zavaró, az amiket csinál. Ha valamibe nincsen igaza, akkor felhúzza az orrát. Pl: "Hát ez a leves most kicsit sótlan. " Erre anyám : " Szerintem meg jó.. de ha nem ízlik, nem főzök többet" Nem tudja elviselni , hogy nincs igaza. A másik dolog, ami kiveri a biztosítékot nálam, hogy teljesen értelmetlen dolgokat mond. Most is kimegyek, nyujtózkodom egyet , és a fejem fölött lévő virágtartót véletlen lelököm. Mire megszólal:
Szerintem te nem vagy normális.
Kérdezem tőle, hogy miért? Mert lelöktem a virágtartót??
Erre áll, néz, majd megszólal: De nem naponta kéne lelökni. Eddig azt se tudtam , hogy ott van.. Nem értem. Miért ilyen???
2013. márc. 24. 20:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez valami frusztráció, ingerültség inkább. Boldogtalan (?), és úgy vezeti le, hogy mindenre ami kicsit is máshogy történik, azt durván leszólja.
2/3 anonim válasza:
Ne vedd magadra! Ez valójában nem Neked vagy Rólad szól! Ez valami sérelem, frusztráció, amit rajtad tud levezetni,mert épp Te vagy ott, nem más. Mindig ilyen volt? Csak ketten éltek együtt?
3/3 A kérdező kommentje:
Mostanában ilyen.. Nem tudom miért frusztrált. Most talált egy munkahelyet(vállalkozásba fogtunk) elég jól megy. Lekopogom. Apukámmal élünk 3an.
2013. márc. 25. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!