Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valamiféle betegség? Vagy...

Ez valamiféle betegség? Vagy miért ilyen?

Figyelt kérdés

Édesanyámról lenne szó. Nagyon zavaró, az amiket csinál. Ha valamibe nincsen igaza, akkor felhúzza az orrát. Pl: "Hát ez a leves most kicsit sótlan. " Erre anyám : " Szerintem meg jó.. de ha nem ízlik, nem főzök többet" Nem tudja elviselni , hogy nincs igaza. A másik dolog, ami kiveri a biztosítékot nálam, hogy teljesen értelmetlen dolgokat mond. Most is kimegyek, nyujtózkodom egyet , és a fejem fölött lévő virágtartót véletlen lelököm. Mire megszólal:

Szerintem te nem vagy normális.

Kérdezem tőle, hogy miért? Mert lelöktem a virágtartót??

Erre áll, néz, majd megszólal: De nem naponta kéne lelökni. Eddig azt se tudtam , hogy ott van.. Nem értem. Miért ilyen???

2013. márc. 24. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami frusztráció, ingerültség inkább. Boldogtalan (?), és úgy vezeti le, hogy mindenre ami kicsit is máshogy történik, azt durván leszólja.
2013. márc. 24. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne vedd magadra! Ez valójában nem Neked vagy Rólad szól! Ez valami sérelem, frusztráció, amit rajtad tud levezetni,mert épp Te vagy ott, nem más. Mindig ilyen volt? Csak ketten éltek együtt?
2013. márc. 25. 01:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Mostanában ilyen.. Nem tudom miért frusztrált. Most talált egy munkahelyet(vállalkozásba fogtunk) elég jól megy. Lekopogom. Apukámmal élünk 3an.
2013. márc. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!