Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha nem bírom...

Mit csináljak, ha nem bírom ki, hogyha hallok vagy olvasok egy betegségről ne nézzek utána a neten?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

addig nincs gond míg csak utána olvasol.. Ez egy természetes kíváncsiság. A gond ott van ha be is képzeled magadnak hogy téged minden halott vagy olvasott betegség súlyt.

Akkor hipochonder vagy, és ez orvosi eset..:) (na bakker most mondtam egy betegséget és utána olvasol..:)

2013. márc. 23. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:

javítok

nem halott hanem hallott

2013. márc. 23. 16:09
 3/11 A kérdező kommentje:
De nem csak olvasom, hanem azt hiszem, hogy nekem is az van. Orvoshoz már nem megyek vele, mint régebben, tavaly is sokszor voltam, persze nem találtak semmit. Ha valamim egy kicsit megfájdul, akkor a legrosszabbra gondolok, de nagy nehezen sikerül megnyugtatnom magam, hogyha valami bajom lenne, nagyon fájna.
2013. márc. 23. 16:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a hipochondriának már utána olvastam régebben.
2013. márc. 23. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:

"Egyébként a hipochondriának már utána olvastam régebben"

Gondolom, azóta is meg vagy győződve arról, hogy az vagy. :)

2013. márc. 23. 20:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen. De ha beképzelem magamnak, hogy hipochonder vagyok, akkor valóban az vagyok?
2013. márc. 23. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnos az vagy! Mivel most már tudod, így ne nézegesd a neten a betegségeket. Sokan vagyunk hipochonderek, többek között én is.
2013. márc. 25. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Mennyire zavar ez az életedben? A mindennapjaidban?
2013. márc. 25. 13:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán zavar jelenleg. Tavaly óta van ez, akkor rosszabb volt. Később még beképzeltem magamnak 1-2 betegséget, de nem mentem orvoshoz vele, aztán 2-3 nap múlva belegondoltam, hogy ahhoz képest, hogy beteg vagyok egész jól érzem magam.
2013. márc. 25. 14:25
 10/11 anonim ***** válasza:

ahogy megszülettünk, tudható, hogy meg is fogunk halni.

tegyük fel a kérdést:

elfogadom a halál tényét, vagy pl. "engem mentsenek meg a pénzemért"

kapunk-e elég szeretet, vagy így akarjuk máok figyelmét megszerezni (család aggódása, orvos, kivizsgálás, stb)

2013. márc. 25. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!